aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΔιπλό για Αθηένου, επέστρεψαν στις νίκες τα Λατσιά

Διπλό για Αθηένου, επέστρεψαν στις νίκες τα Λατσιά

Με το διπλό έφυγε από τη Λεμεσό η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα ΕΝ Αθηένου που επικράτησε εύκολα του ΚΝ ΘΟΪ Καλού Χωριού Λεμεσού με 30-17 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής μέρας του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών.

Η ομάδα της Αθηένου, μπήκε από το ξεκίνημα δυνατά, επέβαλε τον ρυθμό της και αφού πήρε από νωρίς το προβάδισμα το διατήρησε μέχρι το τέλος. Ήταν σοβαρή, πειθαρχημένη, δεν έδωσε δικαιώματα και πήρε πανάξια τη νίκη συνεχίζοντας το αλάνθαστο σερί της στον θεσμό. Από την άλλη η ομάδα της Λεμεσού πάλεψε όσο μπορούσε τον αγώνα δείχνοντας σ’ ένα ακόμα την μαχητικότητα της.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας ο νταμπλούχος ΑΣ Λατσιά επέστρεψε στις νίκες και έδειξε να συνέρχεται μετά την ήττα στο ντέρμπι και πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε άνετα του Πανελληνίου με 33-20. Ήταν από το ξεκίνημα πολύ καλός, δεν επέτρεψε στον Πανελλήνιο να αμφισβητήσει την ανωτερότητα του και έφτασε  δίκαια στη νίκη. Από την άλλη ο Πανελλήνιος αν και κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια δεν μπόρεσε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Κ.Ν. ΘΟΪ Καλού Χωριού Λεμεσού – Ε.Ν. ΑΘηένου 17-30

Α.Σ. Λατσιά – Πανελλήνιος Λευκωσίας 33-20

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ