aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΔίπλα στους Ειδικούς Ολυμπιακούς ο ΠτΔ

Δίπλα στους Ειδικούς Ολυμπιακούς ο ΠτΔ

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης τίμησε χθες την κυπριακή αποστολή που συμμετείχε στους Παγκόσμιους  Χειμερινούς Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες που πραγματοποιήθηκαν την περίοδο 16-24 Μαρτίου 2017, στο Γκρατς της Αυστρίας. Η αποστολή μας συμμετείχε με 22 αθλητές, 6 προπονητές, 1 βοηθό αρχηγό αποστολής και 1 αρχηγό αποστολής. Οι αθλητές μας κατέλαβαν την πρώτη θέση στο άθλημα του Floor Ball και την 4η θέση στο άθλημα του Floor Hockey.

O ΠτΔ στην ομιλία του εξήρε το έργο που επιτελεί η Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών, και διαβεβαίωσε ότι η Κυβέρνηση θα συνεχίσει την αμέριστη στήριξη της για την παροχή ίσων ευκαιριών άθλησης στα άτομα με νοητική αναπηρία. Η National Director της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ειδικών Ολυμπιακών, Ελένη Ρωσσίδου, αφού ευχαρίστησε τον ΠτΔ για την τιμή που προσφέρει προς τα μέλη της αποστολής, διαβεβαίωσε ότι τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα συνεχίσουν να εργάζονται σκληρά με σκοπό και στόχο την κοινωνικοποίηση των ατόμων με νοητική αναπηρία μέσω του αθλητισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ