aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΔιεξήχθη ο αγώνας ορεινού τρεξίματος

Διεξήχθη ο αγώνας ορεινού τρεξίματος

Έναν ακόμα σύμμαχο στην αξιέπαινη προσπάθειά της βρήκε η Οργανωτική Ομάδα του φιλανθρωπικού αγώνα Compresport Atsas Mountain Race powered by XM, όλα τα έσοδα του οποίου ενισχύουν το έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ που είναι και ο επίσημος διοργανωτής του αγώνα.

Ο αγώνας διοργανώθηκε χθες για τρίτη συνεχή χρονιά, στον Άγιο Θεόδωρο Σολέας και περιλάμβανε Ημιμαραθώνιο (21.1χλμ), αγώνα 7.1χλμ αλλά και παιδικό δρόμο 500μ, όπως επίσης διάφορες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους και τοπικά εδέσματα. Με τα φτερά της Blue Air έφτασαν στην Κύπρο τρεις σπουδαίοι δρομείς από την Ελλάδα.

Πρόκειται για τους Γιώργο Γκάτσιο, Βαγγέλη Νούλα και Θωμά Παρτσάνη, η παρουσία των οποίων αναβάθμισε αγωνιστικά τη διοργάνωση, δημιουργώντας τον εποικοδομητικό ανταγωνισμό και βοηθώντας τους Κύπριους δρομείς να εξελίξουν το τρέξιμό τους και να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους. Και οι τρεις είναι αθλητές του γνωστού προπονητή Δημήτρη Κασίμη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ