aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΔιεξήχθη ο 5ος αγώνας πρωταθλήματος ιππικής δεξιοτεχνίας 2020

Διεξήχθη ο 5ος αγώνας πρωταθλήματος ιππικής δεξιοτεχνίας 2020

Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουλίου διεξήχθη ο 5ος αγώνας Πρωταθλήματος Ιππικής Δεξιοτεχνίας (τελικός) της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Όμιλου Καβαλίερ με τη συμμετοχή αθλητών από τους ομίλους του Ιππικού Ομίλου Καβαλιέρ, Ιππικού Ομίλου Λυθροδόντα, Ιππικού Ομίλου Λαπάτσα και Ιππικού Ομίλου Horse Leisure Club.

Οι αθλητές έλαβαν μέρος στα αγωνίσματα Preliminary A και Β, Youth, Senior I και Senior ΙΙ.
Οι νικητές στις πιο πάνω κατηγορίες ήταν ως εξής: Στην Κατηγορία Preliminary A Children, την πρώτη θέση κατέλαβε η Μαρία Πετροπούλου με το άλογο Romano από τον Ιππικό Όμιλο Καβαλιέρ.

– Πολυνίκης της κατηγορίας Preliminary A Children η Φοίβη Σλέφλη με το άλογο Vadomi από τον Ιππικό Όμιλο Καβαλιέρ.

– Στην Κατηγορία Preliminary A Junior, την πρώτη θέση κατέλαβε o Γιώργος Χρυσάνθου με το άλογο Eventing από τον Ιππικό Όμιλο Καβαλιέρ.

– Πολυνίκης της κατηγορίας Preliminary A Junior o Γιώργος Χρυσάνθου με το άλογο Eventing από τον Ιππικό Όμιλο Καβαλιέρ.

– Στην Κατηγορία Preliminary A Senior, την πρώτη θέση κατέλαβε ο Κώστας Ευδοξίου με το άλογο Zarifa από τον Ιππικό Όμιλο Καβαλίερ.

– Πολυνίκης της κατηγορίας Preliminary A Senior η Μαρία Μιχαήλ με το άλογο Parthenopi από τον Ιππικό Όμιλο Λυθροδόντα.

– Στην Κατηγορία Preliminary Β Children, νικήτρια αναδείχθηκε και η Μαρία Πετροπούλου με το άλογο Romano από τον Ιππικό Όμιλο Καβαλιέρ.

– Πρωταθλητής Παίδων στην Κατηγορία Preliminary Β Children, η Μαρία Πετροπούλου με το άλογο Romano από τον Ιππικό Όμιλο Καβαλιέρ.

– Στην Κατηγορία Preliminary Β Junior, νικήτρια αναδείχθηκε η Αιμιλία Καρατζιά με το άλογο La Belle Van Dorperheide από τον Ιππικό Όμιλο Λυθροδόντα.

– Στην Κατηγορία Preliminary B Senior, νικήτρια αναδείχθηκε η Κατερίνα Πολυκάρπου με το άλογο Eventing από τον Ιππικό Όμιλο Καβαλίερ.

– Πολυνίκης της κατηγορίας Preliminary B Junior, η Charlotte-Elisabeth Abbey με το άλογο Ukkie από τον Ιππικό Όμιλο Λαπάτσα.

– Στην Κατηγορία Youth Junior, νικήτρια αναδείχθηκε και o Αλέξανδρος Ευθυμίου με το άλογο Ultrasox από τον Ιππικό Όμιλο Horse Leisure Club.

– Πρωταθλήτης Εφήβων στην Κατηγορία Youth Junior o Αλέξανδρος Ευθυμίου με το άλογο Ultrasox από τον Ιππικό Όμιλο Horse Leisure Club.

– Στην Κατηγορία Youth Senior, την πρώτη θέση κατέλαβε η Κατερίνα Πολυκάρπου με το άλογο Eventing από τον Ιππικό Όμιλο Καβαλίερ.

– Πολυνίκης της κατηγορίας Youth Senior, η Helen Christofides με το άλογο Shakira W από τον Ιππικό Όμιλο Καβαλιέρ.

– Στην Κατηγορία Senior I, την πρώτη θέση κατέλαβε o Αλέξανδρος Ευθυμίου με το άλογο Ultrasox από τον Ιππικό Όμιλο Horse Leisure Club.

– Πολυνίκης της κατηγορία Senior I o Αλέξανδρος Ευθυμίου με το άλογο Ultrasox από τον Ιππικό Όμιλο Horse Leisure Club.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ