aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΔιεθνής γύρος Ελλάδας: Επιτυχία του Μιλτιάδη

Διεθνής γύρος Ελλάδας: Επιτυχία του Μιλτιάδη

Μεγάλη επιτυχία για την Εθνική Κύπρου στην ποδηλασία στον Διεθνή Γύρο Ελλάδος με τον αρχηγό της ομάδας μας Ανδρέα Μιλτιάδη να κερδίζει την πρωτοπορία στα Σπρίντ Αναβάσεων με 20 βαθμούς έναντι 13 του δευτέρου αθλητή. Παρέμεινε στην 7η θέση της γενικής κατάταξης του αγώνα μόλις 15 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρωτοπόρο με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά στο τέταρτο και τελευταίο ετάπ του Αγώνα. Εκπληκτική είναι και η παρουσία των υπόλοιπων αθλητών μας ακολουθώντας τις οδηγίες του ομοσπονδιακού μας προπονητή κ. Ανέστη Κουρμπέτη. Έδωσαν κάθε δυνατή βοήθεια στον αρχηγό της ομάδας προστατεύοντας τον από αχρείαστες σπατάλες δυνάμεων.

Ο τελευταίος αγώνας θα περάσει από το παλάτι του Νέστορα στον λόφο του Εγκλιανού, θα επιστρέψει στα παράλια, για να κινηθεί κατά μήκος του Κυπαρισσιακού κόλπου και να τερματίσει στην Αρχαία Ολυμπία, έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά ολόκληρης της υφηλίου. Στον τόπο που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα ολοκληρωθεί ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος του 2023, πιθανότατα σε ένα ακόμη μαζικό σπριντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ