aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΔιεθνής αγώνας ποδηλασίας

Διεθνής αγώνας ποδηλασίας

Το προσεχές διήμερο 29-30 Μαρτίου θα λάβει χώρα το Aphrodite Women Cycling Race στην Πάφο. Ο αγώνας, που συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, θα φιλοξενήσει επαγγελματίες αθλήτριες από το εξωτερικό, ενώ θα λάβει μέρος και η Activate Cyprus Mixed Team με την Κύπρια πρωταθλήτρια Άντρη Χριστοφόρου.

Την πρώτη μέρα του αγώνα οι αθλήτριες θα κληθούν να διανύσουν την απόσταση των 28.6χλμ στο χωριό Νικόκλεια, σε ατομική χρονομέτρηση. Ακολούθως, το Σάββατο (30/3) τις κοπέλες περιμένει μια point to point διαδρομή 96χλμ, με τα 76χλμ από αυτά να είναι χρονομετρημένα.

Στο Aphrodite Cycling Race θα διαγωνιστούν οι Εθνικές ομάδες Ελλάδας, Ρωσίας, Σλοβακίας και Ισραήλ που θα πλαισιωθούν από τις Activate Cyprus Mixed Team και την Brother UK-Tifosi. Διοργανωτές αγώνα, που βρίσκεται υπό την Αιγίδα του Δήμου Πάφου, είναι η Activate Cyprus και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, ενώ χορηγοί είναι οι SIXT, SKODA και UNICARS. Υποστηρικτές είναι ξενοδοχειακές μονάδες Aliathlon Resort, Capital Coast Resort & Spa, Mayfair Gardens και St. George Hotels.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ