aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΔιεθνή αποτελέσματα Κύπριων αθλητών ξιφασκίας

Διεθνή αποτελέσματα Κύπριων αθλητών ξιφασκίας

Η παρουσία Κύπριων αθλητών ξιφασκίας στα διεθνή σαλόνια έχει εδραιωθεί και μάλιστα λαμβάνεται πλέον σοβαρά υπόψη.

Σε 2 εξορμήσεις το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ο 25χρονος Τοφαλίδης και ο 16χρονος Ταλιώτης κατάφεραν όχι απλώς να περάσουν τον προκριματικό γύρο αλλά να κερδίσουν και τα πρώτα νοκ άουτ παιχνίδια, καταλαμβάνοντας την 44η και 39η θέση αντίστοιχα σε πέραν των 120 συμμετοχών!

Ο Τοφαλίδης Αλέξανδρος βρίσκεται στην 40η θέση στην κατηγορία ανδρών, ενώ ο Ταλιώτης Αλέξανδρος στην 72η θέση της κατηγορίας εφήβων, στην παγκόσμια κατάταξη.

Οι αθλητές μας πλέον λαμβάνουν βαθμολογία στην παγκόσμια κατάταξη σε κάθε αγώνα που λαμβάνουν μέρος και αυτό αποτελεί τεράστια επιτυχία για την Κυπριακή ξιφασκία, τους ίδιους και τους προπονητές τους, γεγονός που δείχνει ότι το επίπεδο ανεβαίνει συνεχώς.

Η διοργάνωση Ευρωπαϊκού κυπέλλου «Cyprus Talents Cup» τον Ιούνιο στη Λεμεσό προσθέτει σε αυτή την ανοδική πορεία. Σειρά έχει το Παγκύπριο Πρωτάθλημα εφήβων που διεξάγεται το ερχόμενο Σάββατο 2/2/19 στο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό.

Πληροφορίες – Ενημέρωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΞ – www.fencing.org.cy

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ