aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΔιάλεξη υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Προπονητών

Διάλεξη υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Προπονητών

Διάλεξη με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Michel Salgado διοργανώνεται την προσεχή Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου στις 18:30, στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (αίθουσα Cine Studio). Θέμα της διάλεξης είναι «Η Διαχείριση Ενός Παίκτη Στα».

Η διάλεξη γίνεται στο πλαίσιο του Cobalt Nicosia International Cup 2016 και τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Προπονητών. Την εκδήλωση συντονίζει ο Δρ. Νίκος Καρτακούλλης, αντιπρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

«Πρόκειται για μια σημαντική εκδήλωση με ένα υψηλό προσκεκλημένο και γι αυτό ως Σύνδεσμος Προπονητών ανταποκριθήκαμε θετικά στο κάλεσμα των διοργανωτών του Cobalt Nicosia International Cup και στηρίζουμε αυτή τη διάλεξη», λέει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Άντρος Κουλουμπρής.

Και προσθέτει: «καλούμε όλα τα μέλη μας που έχουν τη δυνατότητα, να παραστούν στη διάλεξη, τόσο για τα πολλά, χρήσιμα και ενδιαφέροντα που θα ακούσουν όσο και για να ενισχύσουν τον ιερό σκοπό για τον οποίο προορίζονται τα έσοδα».

Υπάρχει είσοδος 10 ευρώ προς ενίσχυση του προπονητή ακαδημιών της Ομόνοιας Άγγελου Αγαθαγγέλου που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και πρέπει να μεταβεί στο εξωτερικό, και του Hope For Children.  Δηλώσεις συμμετοχής στο [email protected], στο [email protected] και με μήνυμα στη σελίδα του Συνδέσμου Προπονητών στο Facebook.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ