aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑCyView Λατσιά – ΕΝ Αθηένου στον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών

CyView Λατσιά – ΕΝ Αθηένου στον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών

Τα CyView Λατσιά που έχουν ως στόχο το νταμπλ και η ΕΝ Αθηένου που θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της Κυπελλούχου που κατέκτησε το 2020, θα αναμετρηθούν την Τρίτη (11/5 – 20:30, 7SPORTS HD) στον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στον Άγιο Δομέτιο, κεκλεισμένων των θυρών.

Τα CyView Λατσιά έχουν εννιά Κύπελλα στην ιστορία τους με τελευταίο το 2018 ενώ η ΕΝ Αθηένου κατέκτησε τρία, μαζί με το περσινό.

Στα ημιτελικά η ομάδα των Λατσιών επικράτησε 30-22 του ΑΟ Αραδίππου, προηγούμενη στο ημίχρονο με 16-8. Δέκα γκολ σημείωσε η Ντιμιτρίεβιτς και έξι η Κωνσταντινίδου για τις νικήτριες, όσα και η Άντρια Αντωνίου για την ομάδα της Αραδίππου.

Στο δεύτερο ημιτελικό η ΕΝ Αθηένου κέρδισε 28-23 στον Πανελλήνιος Λευκωσίας, έχοντας προηγηθεί στο ημίχρονο με 17-13. Πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης ήταν η Μάγδα Παπά με 12 γκολ, ενώ για τις νικήτριες 4 πρόσθεσε η Γ. Τρύφωνος. Για τον Πανελλήνιο από 7 έβαλαν Έλληνα και Τσαγγάρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ