aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑCyprus Grand Prix 2020: Άρξασθαι πυρ!

Cyprus Grand Prix 2020: Άρξασθαι πυρ!

Το μεγαλύτερο στον κόσμο και δημοφιλέστερο διεθνές Γκραντ Πρι στη σκοποβολή, το CYPRUS GRAND PRIX 2020, ανοίγει σήμερα τις «πύλες» του στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο «Λάκης Ψημολοφίτης» στα Λατσιά. Μέχρι στιγμής οι συμμετοχές αθλητών και αθλητριών, ξεπέρασαν τις 480 από 34 χώρες και σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσημη προπόνηση τόσο στο σκητ όσο και στο τραπ.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκινά αύριο με τους πρώτους 75 δίσκους στο σκητ και τραπ γυναικών, εφήβων και νεανίδων, ενώ την Τετάρτη θα διεξαχθεί ο τελικός των γυναικών. Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου θα γίνουν οι αγώνες των «ζευγαριών» Trap & Skeet Mixed Team, ενώ οι αγώνες των ανδρών θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Φεβρουαρίου.

Η Κύπρος συμμετέχει στους αγώνες με 93 σκοπευτές και σκοπεύτριες σ’ όλες τις κατηγορίες. Πενήντα τέσσερις αγωνίζονται στο σκητ και 39 στο τραπ. Στην ομαδική κατάταξη, η ΣΚΟΚ θα συμμετέχει με τις εθνικές ομάδες σκητ ανδρών, γυναικών και εφήβων και τραπ ανδρών και εφήβων. Με την εθνική ομάδα των γυναικών στο σκητ, που θα ριχτούν πρώτες στον αγώνα, θα αγωνιστούν οι διεθνείς μας Κωνσταντίνα Νικολάου, Παναγιώτα Ανδρέου και Λουΐζα Θεοφάνους, ενώ οι νεαροί Πέτρος Εγγλεζούδης, Κλεάνθης Βαρναβίδης και Σωτήρης Ανδρέου θα στελεχώσουν την ομάδα των εφήβων στο σκητ και οι Παναγιώτης Θεοδοσίου, Γιώργος Αναστασίου και Ξένιος Χατζηδάκης θα αγωνιστούν με την εθνική εφήβων τραπ.

Στο σκητ και τραπ ανδρών, με τα οποία θα ολοκληρωθούν οι αγώνες την ερχόμενη Κυριακή, οι διεθνείς μας Δημήτρης Κωνσταντίνου, Μενέλαος Μιχαηλίδης και Νικόλας Βασιλείου θα στελεχώσουν την εθνική μας ομάδα του σκητ και Ανδρέας Μακρής, Μάριος Σοφοκλέους και Αδάμος Σελίπας θα αποτελέσουν την εθνική ομάδα του τραπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ