aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ«Χρυσός» ο Γκλασνόβιτς, παρών στην τελετή λήξης ο ΚΟΑ

«Χρυσός» ο Γκλασνόβιτς, παρών στην τελετή λήξης ο ΚΟΑ

Κροατία, Γερμανία και Μεγάλη Βρετανία ήταν οι χώρες των οποίων οι αθλητές εξασφάλισαν τα μετάλλια του τραπ ανδρών, στην τελευταία μέρα των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής που έγιναν στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο «Λάκης Ψημολοφίτης» στα Λατσιά.

Στον τελικό του τραπ, πέρασαν δύο αθλητές με 122/125 και τρεις με 121/125, ενώ από κυπριακής πλευράς, το καλύτερο αποτέλεσμα το πέτυχε ο Μάριος Σοφοκλέους με 119/125, τερματίζοντας στη 15η θέση. Οι άλλοι δύο διεθνείς μας, Νιχάτ Ακτερζί και Ανδρέας Μακρής με 118/125 εξασφάλισαν την 20ή και 22η θέση, αντίστοιχα. Οι δυο αθλητές μας που αγωνίζονταν για εξασφάλιση των ολυμπιακών ορίων (112/125 στο τραπ) πέτυχαν τον στόχο τους, αφού ο Άδωνης Μυλωνάς ολοκλήρωσε τον αγώνα με 117/125 και ο Παύλος Κουτσόφτας με 114/125.

Ο Αντόν Γκλασνόβιτς από την Κροατία ήταν ο «χρυσός» νικητής του τελικού με 44/50, έναντι 41/50 του Γερμανού Αντρέας Λο που εξασφάλισε το αργυρό μετάλλιο, ενώ με 32/40, ο Βρετανός Τζον Κάουαρντ Χόλι περιορίστηκε στο χάλκινο μετάλλιο. Ο τεχνικός επιθεωρητής των αγώνων Μοχάμεντ Γουατάν, κήρυξε και τη λήξη των αγώνων, χαρακτηρίζοντας τη διοργάνωση πολύ επιτυχημένη.

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ στην τελετή λήξης

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης παρευρέθηκε την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 στην τελετή λήξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής ISSF. Συγχάρηκε την Ομοσπονδία και την οργανωτική επιτροπή των αγώνων για την άρτια διοργάνωση, ενώ ευχαρίστησε τους αξιωματούχους της ISSF για τη διαχρονική στήριξη τους στην κυπριακή σκοποβολή. Στη συνέχεια έκαμε την απονομή των μεταλλίων στους νικητές, ενώ ο τεχνικός επιθεωρητής των αγώνων Μοχάμεντ Γουατάν κήρυξε τη λήξη των αγώνων, χαρακτηρίζοντας τη διοργάνωση πολύ πετυχημένη. Σε ανάμνηση της διοργάνωσης ο πρόεδρος της ΣΚΟΚ Δημήτρης Λόρδος πρόσφερε στον πρόεδρο του ΚΟΑ και στους αξιωματούχους της ISSF τη συλλεκτική κασετίνα με τα μετάλλια των αγώνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ