aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧρυσό μετάλλιο και στη Γερμανία η Άννα Κορακάκη

Χρυσό μετάλλιο και στη Γερμανία η Άννα Κορακάκη

Η Άννα Κορακάκη συνέχισε τη «χρυσή» πορεία της και στη Γερμανία. Στο Διεθνές Κύπελλο Αεροβόλων Όπλων, που διεξάγεται στο Μόναχο, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μ. επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση.

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια της σκοποβολής προκρίθηκε ως 7η σε έναν τελικό όπου μετείχαν κορυφαίες αθλήτριες σκοποβολής από όλο τον κόσμο. Στην αρχή ο αγώνας πήγαινε πόντο – πόντο και έφτασε στη μονομαχία για το χρυσό με αντίπαλο την Κινέζα Κουιάν Γουέι. Εκεί η Άννα Κορακάκη ήταν συγκλονιστική. Με εννέα συνεχόμενα δεκάρια δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλό της και ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου.

«Ήταν πάρα πολύ καλή σε έναν δύσκολο τελικό. Μετείχαν τέσσερις Κινέζες και μία Ρωσίδα. Ειδικά στις τελευταίες βολές ήταν εντυπωσιακή», δήλωσε ο πατέρας της και προπονητής της Τάσος Κορακάκης. Αύριο το «χρυσό» κορίτσι της ελληνικής σκοποβολής θα πάρει μέρος σε ακόμη έναν αγώνα στο αεροβόλο πιστόλι 10μ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ