aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧρυσό και αργυρό μετάλλιο για τον Λεύκιο Μιλτιάδους

Χρυσό και αργυρό μετάλλιο για τον Λεύκιο Μιλτιάδους

Μετά την επιτυχία του στο «Grand Prix of Cyprus Compak Sporting», ο πρωταθλητής μας Λεύκιος Μιλτιάδους έδωσε συνέχεια στο χορό των διεθνών διακρίσεων, με άλλες δυο επιτυχίες στα διεθνή Γκραν Πρι της Λιθουανίας και της Ουγγαρίας, όπου εξασφάλισε το χρυσό μετάλλιο στη χώρα της Βαλτικής και το αργυρό στη χώρα των Μαγυάρων σε διάστημα λιγότερο της μιας βδομάδας!

Το Γκραν Πρι της Λιθουανίας, φιλοξενήθηκε στην πρωτεύουσα της χώρας Βίλνιους από τις 22 μέχρι τις 24 Απριλίου και στους αγώνες συμμετείχαν 150 σκοπευτές και σκοπεύτριες που αγωνίστηκαν σε σύνολο 200 δίσκων. Ο Λεύκιος Μιλτιάδους με 197 επιτυχίες «σκαρφάλωσε» στο πρώτο σκαλοπάτι του βάθρου, ανεβάζοντας την κυπριακή σημαία στον ψηλότερο ιστό της διοργάνωσης. Δεύτερος κατετάγη ο Εσθονός Τάουνο Ταμμ με 196/200 και τρίτος ο Λετονός Άρνις Ρόμανς με 194/200.

Δυο μέρες μετά τη Λιθουανία, στο Φέλκιο της Ουγγαρίας από τις 26 μέχρι τις 29 Απριλίου φιλοξενήθηκαν οι διεθνείς αγώνες κόμπακ του “Grand Prix of Hungary”, με τη συμμετοχή σκοπευτών και σκοπευτριών από 17 χώρες, στην παρουσία του προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας FITASC, Ζιαν Φρανσουά Παλίγκας. Ο Ούγγρος παγκόσμιος πρωταθλητής Αντράς Ζερταχέλι, αγωνιζόμενος «εντός έδρας» κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 199/200, ενώ ο Λεύκιος Μιλτιάδους, με το ίδιο αποτέλεσμα που πέτυχε στην Λιθουανία (197/200), εξασφάλισε το αργυρό μετάλλιο. Τρίτος κατετάγη ο επίσης Ούγγρος Ταμάς Τζέρι με 194/200.

Στις πρώτες τρεις φετινές διεθνείς του υποχρεώσεις, ο πρωταθλητής μας Λεύκιος Μιλτιάδους «μετρά» δυο χρυσά κι ένα αργυρό μετάλλια, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τους κορυφαίους αθλητές της FITASC, όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στην Ευρώπη!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ