aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧρώμα χάλκινο και άρωμα… γυναικείο (pics)

Χρώμα χάλκινο και άρωμα… γυναικείο (pics)

Τα δυο πρώτα μετάλλια για την Κύπρο στους διεθνείς αγώνες του Cyprus Grand Prix 2018, ήταν χάλκινα και είχαν γυναικείο… άρωμα, αφού και τα δυο εξασφαλίστηκαν στο σκητ γυναικών. Το πρώτο από την εθνική ομάδα με τις Άντρη Ελευθερίου, Παναγιώτα Ανδρέου και Κωνσταντία Νικολάου και το δεύτερο από την πρωταθλήτριά μας Άντρη Ελευθερίου στην ατομική κατάταξη, η οποία έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει των φετινών διεθνών της υποχρεώσεων. Οι υπόλοιπες αθλήτριές μας Παναγιώτα Ανδρέου, Κωνσταντία Νικολάου και Λουίζα Θεοφάνους τερμάτισαν στις θέσεις 19, 27 και 32 αντίστοιχα, ανάμεσα σε 46 αθλήτριες.

Στο σκητ νεανίδων, η πρωταθλήτριά μας Σωτηρία Ανδρέου ισοβάθμησε στην 4η θέση με τη Ρωσίδα Έλενα Μπουχόνοβα, ενώ η Αναστασία Ελευθερίου τερμάτισε στη 12 θέση. Στο τραπ γυναικών, η πρωταθλήτριά μας Γεωργία Κωνσταντινίδου τερμάτισε στην 25η θέση και η Άντη Ιερίδη στην 37η, ανάμεσα σε 41 συμμετοχές. Οι αγώνες συνεχίζονται σήμερα και ολοκληρώνονται αύριο με το σκητ και τραπ ανδρών και εφήβων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ