aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧριστοφόρου στον Active: «Μπαίνουμε σε μια νέα χρυσή εποχή της κολύμβησης»

Χριστοφόρου στον Active: «Μπαίνουμε σε μια νέα χρυσή εποχή της κολύμβησης»

Αισιόδοξος και πεπεισμένος ότι μπαίνουμε σε μια νέα χρυσή εποχή της κυπριακής κολύμβησης δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κολύμβησης Αλέξανδρος Χριστοφόρου. Μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» μίλησε για τους 45οιυς Παγκύπριους διασωματειακούς αγώνες κολύμβησης που άρχισαν σήμερα.

Η κορυφαία εσωτερική διοργάνωση, μετά από μια διετία -ελέω κορωνοιού- επιστρέφει και πάλι επί σκηνής το τριήμερο 25-26 και 27 Ιουνίου στο ολυμπιακό κολυμβητήριο Λεμεσού. Οι έντεκα Ναυτικοί Όμιλοι θα παραταχθούν με ό,τι καλύτερο διαθέτουν στην προσπάθεια τους για τη μεγάλη διάκριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Ξεκινήσαμε σήμερα το πρωί με τους προκριματικούς της πρώτης ημέρας, το απόγευμα θα έχουμε τους τελικούς της πρώτης μέρας, θα κάνουμε μια σύντομη τελετή έναρξης και στη συνέχεια θα μπούμε στο αγωνιστικό μέρος. Είμαστε πολύ συγκινημένοι γιατί μετά από 1,5 χρόνο κάνουμε και πάλι την κορυφαία διοργάνωση της Ομοσπονδίας και όπως προσμένουμε να έχουμε και πολύ καλές επιδόσεις. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Cablenet που θα προβάλει και τις τρεις μέρες τους τελικούς και νομίζω θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες κόσμος απ’ όλες τις πλατφόρμες».

Για μια 20ετία είχαμε παντοκρατορία του ομίλου Αμμοχώστου. Τα τελευταία 2-3 χρόνια η Λεμεσός παρέλαβε τα σκήπτρα. Φέτος θα έχουμε κάτι διαφορετικό; «Έχει προχωρήσει το άθλημα, έχει γίνει πολύ ανταγωνιστικό. Είναι η Λεμεσός, είναι η Κερύνεια, η Αμμόχωστος, η Λευκωσία, τώρα είναι και ο ΑΠΟΕΛ. Οι πρώτες θέσεις παίζονται από αυτούς τους ομίλους, πιστεύω ότι θα κρατήσει τα σκήπτρα η Λεμεσός παρόλο που η ψαλίδα κλείνει. Γίνεται πολύ καλή δουλειά από όλους τους ναυτικούς ομίλους, και οι 11 δουλεύουν καλά. Νομίζω μπαίνουμε σε μια νέα χρυσή εποχή της κολύμβησης».

Φέτος δύο αδέλφια πήραν το εισιτήριο της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς: «Πρόκειται για δύο πολύ μεγάλα ταλέντα, ο Νικόλας και η Κάλια Αντωνίου. Φυσικά, υπάρχει το DNA από τον πατέρα τους (σ.σ. Λούκας Αντωνίου πρώην καλαθοσφαιριστής), το αθλητικό DNA είναι εκεί. Πρόκειται για δύο εξαιρετικούς αθλητές και κυρίως δύο εξαιρετικά παιδιά. Έχουν και τον χαρακτήρα και τα σωματικά προσόντα και το ταλέντο, όλο το πακέτο. Είμαστε ενθουσιασμένοι για όλα τα παιδιά. Μαζί με τον Νικόλα και την Κάλια έχουμε κι άλλους αθλητές και πιστεύω ότι τα επόμενα λίγα χρόνια η κολύμβηση επιστρέφει πολύ δυναμικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ