aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧαρά και συγκίνηση στην ομάδα της Δρό.Με.Α Racing

Χαρά και συγκίνηση στην ομάδα της Δρό.Με.Α Racing

Με την επιτυχή ολοκλήρωση όλων των αποστάσεων επέστρεψαν τα μέλη της αθλητικής αποστολής της ομάδας της Δρό.Με.Α Racing από τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Η πολυπληθής ομάδα του σωματείου έδωσε ένα ηχηρό παρόν σε όλες τις αγωνιστικές αποστάσεις της διοργάνωσης με πολύ τιμητικές διακρίσεις.

Συγκεκριμένα, διακρίθηκαν ανάμεσα στις χιλιάδες συμμετοχές οι πρωτοκλασάτοι δρομείς της ομάδας, Μάριος Αποστολίδης (7ος στη γενική κατάταξη των 10 χλμ ανδρών), Ελπίδα Χριστοδουλίδου (11η στη γενική κατάταξη των 10 χλμ γυναικών) και ο Πάβελ Μπορόντιν ο οποίος κάλυψε την απόσταση του κλασσικού μαραθωνίου σε 2 ώρες και 57 λεπτά.

«Πέραν όμως από τους ελίτ δρομείς, η μεγάλη χαρά και ηθική ικανοποίηση προήλθε από τους ερασιτέχνες δρομείς του σωματείου», ανέφερε ο Ανδρέας Αριστοτέλους, υπεύθυνος της αποστολής της Δρό.Με.Α Racing στην Αθήνα και πρόσθεσε: «Οι δρομείς μας τερμάτισαν κατασυγκινημένοι στο ιστορικό Καλλιμάρμαρο Στάδιο, όπου έτρεξαν παράλληλα με την θρυλική ιστορία της συγκεκριμένης τοποθεσίας!

Από τον Φειδιππίδη μέχρι στον Σπύρο Λούη μέχρι και σήμερα. Όμορφες στιγμές χαράς και ικανοποίησης για όλους τους δρομείς που είδαν τους κόπους μίας πολύμηνης και εντατικής προπονητικής προετοιμασίας να μετουσιώνονται σε ένα επιτυχή τερματισμό».

Παράλληλα, το πνεύμα του «Ευ Αγωνίζεσθε» έγινε για ακόμα μία φορά πράξη μέσα από την αθλητική αλληλεγγύη όπου δρομείς κατά την διάρκεια του αγώνα στήριζαν τους άλλους συναθλητές τους, παροτρύνοντας τους να συνεχίσουν την προσπάθεια τους και να νικήσουν το «νεκρό σημείο» ώστε να μην πτοηθούν και να διασχίσουν την γραμμή του τερματισμού.

Ο μαραθώνιος της Αθήνας, όπως και ο κάθε διεθνής μαραθώνιος  ο οποίος συγκεντρώνει χιλιάδες συμμετοχές, αναδεικνύει τη φιλία, την ανοχή, την αλληλοϋποστήριξη και τον αγώνα για τον καλύτερο άνθρωπο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ