aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Ξεχωρίζει το ντέρμπι του Στροβόλου

Χάντμπολ: Ξεχωρίζει το ντέρμπι του Στροβόλου

Η αναμέτρηση Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ και Παρνασσού που αρχίζει στις 15:00 στο κλειστό του Cyprus College δεσπόζει του προγράμματος της 13ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος χάντμπολ πρώτης κατηγορίας ανδρών.

Η ΣΠΕΣ μετά την ήττα της από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να διατηρηθεί στην 2η θέση του πίνακα διατηρώντας παράλληλα τις όποιες πιθανότητες έχει έστω και ελάχιστες για κατάκτηση του τίτλου.

Από την άλλη ο Παρνασσός που κάνει καλό πρωτάθλημα θέλει από την δική του πλευράς τους βαθμούς της νίκης ώστε να πιάσει για να πιάσει την ΣΠΕΣ στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στα άλλα παιχνίδια της μέρας εύκολο έργο αναμένεται να έχει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο το οποίο αντιμετωπίζει στο κλειστό το Cyprus College την Ένωση Νέων Αγίου Αθανασίου παιχνίδι που αρχίζει στις 17:00 ενώ την ίδια ώρα ο αήττητος στους τελευταίους 5 αγώνες Προοδευτικός Πάφου φιλοξενεί το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς στο κλειστό της Αφροδίτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ