aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Βήμα πρόκρισης για ΕΝ Αθηένου και ΑΟ Αραδίππου

Χάντμπολ: Βήμα πρόκρισης για ΕΝ Αθηένου και ΑΟ Αραδίππου

Προβάδισμα πρόκρισης στο Final-4 του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών απέκτησε το ζευγάρι του περσινού τελικού, μετά τους πρώτους ημιτελικούς που έγιναν το Σαββατοκύριακο. Δυο αγώνες πολύ ανταγωνιστικοί που διαφήμισαν το άθλημα και ιδιαίτερα το γυναικείο χάντμπολ.

Το Σάββατο (06/3) στην Αθηένου η κάτοχος του τροπαίου πέρασε δύσκολα απέναντι στον μαχητικό Πανελλήνιο, κερδίζοντας με το στενό 34-31 (18-13 στο ημίχρονο). Η Παπά ήταν για άλλον έναν αγώνα πρώτο βιολί για την ομάδα του Γιάννου Ιωάννου, σταματώντας στα 14 γκολ. Δέκα έβαλε η Φράτιλα για τον Πανελλήνιο και από έξι οι Τσαγγάρη και Έλληνα.

Την Κυριακή (07/3) στην Πάφο ο τοπικός Προοδευτικός κόντραρε στα ίσα την περσινή φιναλίστ ομάδα του Α.Ο. Αραδίππου. Το τελικό 21-22 (9-14 ημίχρονο) υπέρ των φιλοξενούμενων αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς. Από πέντε γκολ έβαλαν για την ομάδα της Αραδίππου η Άντρια Αντωνίου και η Μιράντα Ευαγγελίδου. Για τις γηπεδούχες επτά είχε η Παύλου και έξι η Άντρια Φιλίππου.

Οι αγώνες ρεβάνς θα γίνουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οι ομάδες που θα αποκλειστούν θα αναμετρηθούν σε νοκ άουτ αγώνα για την τέταρτη θέση στο Final-4, όπου χωρίς αγώνα προκρίθηκαν τα CyView Λατσιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ