aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ - Β' Κατηγορία: Αλάνθαστο το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο

Χάντμπολ – Β’ Κατηγορία: Αλάνθαστο το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο

Τις 11 νίκες σε ισάριθμους αγώνες έχει φτάσει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο στο Πρωτάθλημα Ανδρών Β’ Κατηγορίας του Χάντμπολ. To Σάββατο (05/3) κέρδισε 39-16 τον ΑΟ Αραδίππου εκτός έδρας για τη 13η Αγωνιστική ενώ μεσοβδόμαδα είχε επικρατήσει 44-14 εκτός έδρας των Ατρόμητων Αγίων Τριμιθιάς σε εξ αναβολής αγώνα.

Έχει το απόλυτο και ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την άνοδο αφού με την τελευταία του νίκη έφτασε στο +9 από τον τρίτο ΑΟ Αραδίππου ο οποίος έχει να δώσει ακόμα 4 αγώνες. Στους 20β αλλά με αγώνα περισσότερο ακολουθεί το ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς ενώ ο Μαυρομμάτης είναι στους 12β (έναν λιγότερο από τον ΑΟ Αραδίππου) αλλά με αγώνα λιγότερο.

Στους άλλους αγώνες της 13ης Αγωνιστικής ο ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς κέρδισε 28-23 τους Ατρόμητους Αγ. Τριμιθιάς. Ο Απόλλων Αγ. Παύλου 35-25 τον ΑΟ Ανθούπολης και ο Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου 34-33 την Ομόνοια Αγ. Βαρβάρας, εκτός έδρας.

Ρεπό είχε ο Πανελλήνιος.

Το πρωτάθλημα περιλαμβάνει 18 αγωνιστικές ωστόσο κάθε ομάδα θα δώσει από 16 αγώνες αφού έχει αποχωρήσει ο Ελληνισμός.

Ανεβαίνουν οι δύο πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ