aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Τρεις ομάδες σε τουρνουά στην Ελλάδα

Χάντμπολ: Τρεις ομάδες σε τουρνουά στην Ελλάδα

Συμμετοχή σε διεθνή Τουρνουά μπιτς χάντπμολ που διεξάγονται στην Ελλάδα έχουν δηλώσει ομάδες μας που διέπρεψαν στο EBT Petrolina Beach Handball Tournament που διοργάνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης. Το διήμερο 14-16 Ιουλίου η πρωταθλήτρια στην κατηγορία γυναικών Megabet Plus Ladiez θα συμμετάσχει στο 1ο Olympus Riviera Beach Handball Tournament που θα γίνει στην Παραλία Κατερίνης.

Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν 8 γυναικείες ομάδες συνολικά, από Ελλάδα, Κύπρο και Σκοπιά. Το διήμερο 21-23 Ιουλίου άλλες δύο ομάδες μας θα λάβουν μέρος στο 2ο Anixi Marathon Beach Handball Tournament που θα γίνει στον Μαραθώνα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Σχοινιά.

Πρόκειται για το Πανεπιστήμιο Κύπρου δευτεραθλητή στην Κατηγορία Ανδρών στο EBT Petrolina Beach Handball Tournament καθώς επίσης και την τριταθλήτρια στην Κατηγορία Γυναικών ομάδα του GAP Vasilopoulos Ladies. Αξίζει να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο tουρνουά διοργανώνει η ομάδα Άνοιξη την οποίο φιλοξενήσαμε στο EBT Petrolina Beach Handball Tournament 2017 που έγινε το διήμερο 1-2 Ιουλίου στην Παραλία Φοινικούδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ