aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Το ντέρμπι και η μάχη του υποβιβασμού!

Χάντμπολ: Το ντέρμπι και η μάχη του υποβιβασμού!

Το ντέρμπι του Στροβόλου ανοίγει την Παρασκευή στις 20:00 (κλειστό Παρνασσού) την αυλαία της 4ης αγωνιστικής των πλέι-οφ του πρωταθλήματος χάντμπολ για τον όμιλο πρωταθλητισμού. Ο Παρνασσός φιλοξενεί την ΣΠΕΣ σ’ ένα παιχνίδι όπου αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον αφού οι δύο ομάδες διεκδικούν με αξιώσεις την 2η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη της νέας περιόδου.

Το ντέρμπι αναμένεται συγκλονιστικό αφού από την μια η ΣΠΕΣ είναι στην 2η θέση και στους 13 βαθμούς και σε περίπτωση νίκης θα κάνει αποφασιστικό βήμα για κατάκτηση της.  Από την άλλη ο Παρνασσός παίζει στην έδρα του και με νίκη θα πιάσει την ΣΠΕΣ στους 13 βαθμούς ωστόσο θα έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας λόγω των μεταξύ τους αγώνων.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο πρωταθλητής Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ταξιδεύει στην Πάφο για να αντιμετωπίσει τον Προοδευτικό με την Παφιακή ομάδα να παραμένει μαθηματικά στην διεκδίκηση της 2ης θέσης με πολύ μειωμένες πιθανότητες. Το τελευταίο της χαρτί μέχρι το επόμενο παίζει η Ένωση Νέων Αγίου Αθανασίου για παραμονή στην κατηγορία υποδεχόμενη το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται πίσω με 3-2 στις νίκες και χρειάζονται μόνο νίκη για να στείλουν την σειρά σε 6ο παιχνίδι ενώ από την άλλη το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς με διπλό στην Πάφο θα πανηγυρίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Το παιχνίδι ορίστηκε για το Σάββατο στις 19:30 και θα γίνει στο κλειστό της Αφροδίτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ