aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Τίτλος για ΑΣΣ ΣΠΕΣ και Προοδευτικό Πάφου

Χάντμπολ: Τίτλος για ΑΣΣ ΣΠΕΣ και Προοδευτικό Πάφου

Πρωταθλήτρια στην κατηγορία νέων στο χάντμπολ αναδείχθηκε η ΑΣΣ ΣΠΕΣ Στροβόλου (φωτό), που νίκησε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με 29-24 στον τελικό των αγώνων κατάταξης. Οι παίκτες των δύο ομάδων έδωσαν πολλές δυνάμεις για τη νίκη και πρόσφεραν σπουδαίο θέαμα.

Το παιχνίδι βασικά κρίθηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο, όπου ο τερματοφύλακας της ΣΠΕΣ Μιχάλης Καΐλης έκανε σπουδαίες αποκρούσεις και κράτησε ανέπαφη την εστία του, δίνοντας την ευκαιρία στους συμπαίκτες του με αιφνιδιασμούς να κάνουν τη διαφορά και να φτάσουν στη νίκη που τους επέτρεψε να στεφθούν πρωταθλητές. Την 3η θέση στην τελική κατάταξη κατέκτησε το ΘΟΪ Αυγόρου, που νίκησε τον Προοδευτικό Πάφου με 24-23.

Τον τίτλο στους παίδες πανηγύρισε η ομάδα του Προοδευτικού Πάφου (φωτό κάτω), που στον τελικό, μετά από μια αμφίρροπη αναμέτρηση, νίκησε την ΑΣΣ ΣΠΕΣ Στροβόλου με 33-31. Την 3η θέση στην τελική βαθμολογία κατέκτησε το ΘΟΪ Αυγόρου, που στον αγώνα κατάταξης νίκησε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με 22-20.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ