aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Στροφή 10η στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α' Κατηγορίας!

Χάντμπολ: Στροφή 10η στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας!

Με τρεις αναμετρήσεις αρχίζει και ολοκληρώνεται το Σάββατο 28 Ιανουαρίου η 10η Αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και Παρνασσού Στροβόλου δεσπόζει του προγράμματος. Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και στο αήττητο σερί που έχει από ξεκίνημα του μαραθωνίου ενώ από την άλλη η ομάδα του Στροβόλου θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να διατηρηθεί στα ψηλά του πίνακα. Το παιχνίδι είναι ορισμένο στις 17:00 (Κλειστό Cyprus College).

Με 12 βαθμούς σε 6 αγώνες οδηγεί το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο με 8 βαθμούς σε 6 αγώνες ο Παρνασσός Στροβόλου.

Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Α.Σ.Σ. ΣΠΕΣ που φιλοξενεί στο Κλειστό του Cyprus College το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς σε παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 10ης Αγωνιστικής αφού ο αγώνας ορίστηκε στις 15:00. Η ομάδα του Στροβόλου με 9 βαθμούς στο πρωτάθλημα δεν έχει περιθώρια για απώλειες εάν θέλει να παραμείνει σε τροχιά τίτλου ενώ από την άλλη το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς με 2 βαθμούς θέλει το θετικό αποτέλεσμα αφού στόχος είναι η αποφυγή της διαβάθμισης.

Ιδιαίτερα αμφίρροπη είναι η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου και Προοδευτικού Πάφου παιχνίδι το οποίο θα γίνει στις 17:00 στο κλειστό του Παρνασσού.

Η ομάδα της Λεμεσού με μόλις 1 βαθμό στο πρωτάθλημα αλλά προερχόμενη από θετική εμφάνιση κόντρα στον Παρνασσό την προηγούμενη αγωνιστική θέλει νίκη για να μπει δυναμικά στην διεκδίκηση της παραμονής στην κατηγορία. Από την άλλη η Παφιακή ομάδα με 4 βαθμούς στο ενεργητικό της θέλει από την πλευρά της το διπλό ώστε να ξεφύγει για τα καλά από τις χαμηλές θέσεις του πίνακα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης Αγωνιστικής:

15:00 ΑΣΣ ΣΠΕ Στροβόλου-ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς (Γήπεδο Cyprus College)        

17:00 Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου-Παρνασσός Στροβόλου (Γήπεδο Cyprus College)

17:00 ΕΝ Αγ. Αθανασίου-Προοδευτικός Πάφου (Γήπεδο Παρνασσού)     

Η Βαθμολογία με την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής:

1. Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου 190-93 12
2. ΑΣΣ ΣΠΕ Στροβόλου 172-143 9
3. Παρνασσός Στροβόλου  134-120 8
4. Προοδευτικός Πάφου  133-172 4
5. ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς  124-181 2
6. ΕΝ Αγ. Αθανασίου 100-125 1

* Εκκρεμούν οι αγώνες της 2ης, 3ης και 4ης αγωνιστικής που ορίστηκαν: 1 Φεβρουαρίου (2η Αγωνιστική, 4 Φεβρουαρίου (3η Αγωνιστική) και 8 Φεβρουαρίου (4η Αγωνιστική).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ