aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Στους τελικούς ο Παρνασσός Στροβόλου

Χάντμπολ: Στους τελικούς ο Παρνασσός Στροβόλου

Με εμφαντικό τρόπο ο Παρνασσός Στροβόλου προκρίθηκε στους τελικούς του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών, επικρατώντας 38-22 εκτός έδρας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, στο δεύτερο ημιτελικό των play off. Η ομάδα του Στροβόλου είχε κατακτήσει το νταμπλ του 2019, ενώ τη σεζόν 2019-20 οι διοργανώσεις δεν ολοκληρώθηκαν λόγω της πανδημίας.

Στους τελικούς θα αντιμετωπίσει την Sabbianco Ανόρθωση η οποία πρώτη φορά θα παίξει σε τελικούς. Η ομάδα της Αμμοχώστου προηγείται με 3-0 και η σειρά αρχίζει από την έδρα της. Πρωταθλήτρια θα είναι η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις πέντε νίκες. Οι τελικοί θα ξεκινήσουν μετά το Final-4 του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών που θα ολοκληρωθεί στις 8 Μαΐου. Παρνασσός Στροβόλου και Sabbianco Ανόρθωση είναι το ζευγάρι του δεύτερου ημιτελικού στο Final-4.

Στον αγώνα της Μ. Τετάρτης στο κλειστό του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, ο Παρνασσός προηγήθηκε 12-17 στο ημίχρονο για να φτάσει εύκολα στην τελική επικράτηση με τον Πασσιά να σημειώνει έξι γκολ και τους Μιχαηλίδη και Νικηφόρου από πέντε. Έξι έβαλε ο Καρκαλάτος για τους γηπεδούχους οι οποίοι είχαν κερδίσει στον πρώτο αγώνα που έγινε στον Στρόβολο. Στις φετινές του αναμετρήσεις με τον Παρνασσό, το Ευρωπαϊκό έχασε και τις τρεις φορές εντός έδρας, αλλά μόλις μια στο γήπεδο του αντιπάλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ