aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Στους τελικούς CyView Λατσιά – ΕΝ Αθηένου

Χάντμπολ: Στους τελικούς CyView Λατσιά – ΕΝ Αθηένου

Η ομάδα του Αθλητικού Σωματείου CyView Λατσιά και η Ένωση Νέων Αθηένου θα αναμετρηθούν στους τελικούς του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών. Η ομάδα των Λατσιών προηγείται ήδη με 2-0 στις νίκες από τους αγώνες της κανονικής περιόδου. Πρωταθλήτρια θα αναδειχθεί η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 4 νίκες. Η σειρά αρχίζει από την έδρα των CyView Λατσιών. Είναι η πρώτη φορά που θα διεξάγονται play off στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών. Play off επρόκειτο να είχαμε και τη σεζόν 2019-20 που όμως δεν ολοκληρώθηκε λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Οι δύο ομάδες μονοπωλούν το ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια. Τα CyView Λατσιών έχουν κερδίσει τα πρωταθλήματα 2013, 2015, 2016, 2017 και 2019 ενώ το 2014 και το 2018 το πρωτάθλημα πήγε στην Αθηένου.

Η ομάδα της ΕΝ Αθηένου ήταν και η πρώτη που εξασφάλισε την πρόκριση για τους τελικούς, επικρατώντας το Σάββατο (20/2) του Πανελλήνιου με 26-20. Μεγάλο παιχνίδι έκανε η Παπά με 11 γκολ.

Την Κυριακή (21/2) τα CyView Λατσιά κέρδισαν 26-17 τον ΑΟ Αραδίππου με την Ντιμιτρίεβιτς να βάζει 12 γκολ.

Τόσο η ΕΝ Αθηένου όσο και τα CyView Λατσιά προηγούνταν 2-0 των αντιπάλων τους και ήθελαν μια νίκη για να προκριθούν.

Στην τελική κατάταξη ο Πανελλήνιος είναι τρίτος και ο ΑΟ Αραδίππου τέταρτος, καθώς αυτή ήταν η σειρά που ολοκλήρωσαν την κανονική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ