aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Σούπερ Παπά, διπλό η ΕΝ Αθηένου

Χάντμπολ: Σούπερ Παπά, διπλό η ΕΝ Αθηένου

Με τη Μάγδα Παπά να πετυχαίνει σχεδόν τα μισά γκολ η ΕΝ Αθηένου πέτυχε την Κυριακή (24/1) σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του ΑΟ Αραδίππου με 23-21, διατηρώντας τις ελπίδες της για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, η οποία θα κριθεί στο ντέρμπι CyView Λατσιά – ΕΝ Αθηένου στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής – τελευταίας της κανονικής περιόδου. Στο ημίχρονο η ομάδα της Αραδίππου προηγήθηκε με 12-10. Η ΕΝ Αθηένου έχει να δώσει αγώνα απέναντι στον Προοδευτικό.

Στον άλλο αγώνα της 8ης Αγωνιστικής τα CyView Λατσιά κέρδισε πολύ εύκολα τον Προοδευτικό Πάφου με 36-16, συνεχίζοντας την πορεία τους χωρίς απώλειες, καθώς μετρούν έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Η ομάδα του Απόστολου Μιχαήλ διαθέτει την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών.

Την ερχόμενη αγωνιστική η ομάδα της Αθηένου έχει ρεπό, ενώ τα CyView Λατσιά έχουν δύσκολη έξοδο στην έδρα του ΑΟ Αραδίππου.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 6 Αγώνες)
1. CyView Λατσιά                   187 – 124        12
2. ΕΝ Αθηένου                        167 – 132        10
3. ΑΟ Αραδίππου                   111 – 120        4 *
4. Πανελλήνιος                       131– 151         2
5. Προοδευτικός Πάφου         84 – 171          0 **

* Σε 5 αγώνες
** Σε 4 αγώνες

H συνέχεια

9η Αγωνιστική
Προοδευτικός – Πανελλήνιος
ΑΟ Αραδίππου – CyView Λατσιά

10η Αγωνιστική
Πανελλήνιος – ΑΟ Αραδίππου
CyView Λατσιά – ΕΝ Αθηένου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ