aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Σφραγίζονται τα εισιτήρια του Final-4 του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών

Χάντμπολ: Σφραγίζονται τα εισιτήρια του Final-4 του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών

Tο Σαββατοκύριακο (14-15/5) διεξάγονται οι αγώνες ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών, με την κάτοχο του τροπαίου ΑΣ Λατσιά, τη φετινή πρωταθλήτρια ΕΝ Αθηένου και τον ΑΟ Αραδίππου να διατηρούν προβάδισμα πρόκρισης στο Final-4, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 20 και 22 Μαΐου – οι ημιτελικοί θα γίνουν στον Άγιο Δομέτιο και ο τελικός στο «Σωτήρειο».

Το Σάββατο (14/5 – 17:00) στο κλειστό «Κυριάκος Πίσσης» το ΑΣ Λατσιά θα υποδεχτεί τον Προοδευτικό τον οποίο κέρδισε στον πρώτο αγώνα στην Πάφο με 32-14.

Την Κυριακή (15/5) στις 14:00 στον Άγιο Δομέτιο ο ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς αντιμετωπίζει τον ΑΟ Αραδίππου που είχε κερδίσει στον πρώτο αγώνα με 26-17.

Τέλος, στις 15:45, στο ίδιο γήπεδο, ο Πανελλήνιος φιλοξενεί την ΕΝ Αθηένου που είχε επικρατήσει στον πρώτο αγώνα 36-23.

Η κλήρωση τόσο για την ομάδα που θα συμπληρώσει το καρέ του Final-4 – στην κληρωτίδα θα μπουν οι τρεις ομάδες που θα αποκλειστούν -, όσο και η κλήρωση των ημιτελικών θα γίνει την Τρίτη (17/5 – 11:00).

Συνεχίζεται (!) το πρωτάθλημα

Εξάλλου, σε εξ αναβολής αγώνα για την 11η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γυναικών, ο οποίος διεξήχθη μεσοβδόμαδα, ο Προοδευτικός επικράτησε 34-25 του ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς, εκτός έδρας, με την Άντρια Φιλίππου να σημειώνει 15 γκολ. Έτσι, οι δύο ομάδες συμπλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα με την ομάδα των Αγίων Τριμιθιάς να ολοκληρώνει χωρίς βαθμό και τον Προοδευτικό να φτάνει στην τέταρτή του νίκη σε σύνολο 20 αγώνων.

Για τη συμπλήρωση της σεζόν εκκρεμούν οι δύο αγώνες του Πανελλήνιου, με τον ΑΟ Αραδίππου εντός έδρας για τη 19η Αγωνιστική και το ΑΣ Λατσιά εκτός έδρας, για τη 17η Αγωνιστική. Ο Πανελλήνιος έχει 19 βαθμούς σε 18 αγώνες και ο ΑΟ Αραδίππου 17 βαθμούς σε 19 αγώνες, όσους έδωσε και το ΑΣ Λατσιά που έχει 32β.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ