aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Σε θέση οδηγού Ευρωπαϊκό και Σοφοκλέους

Χάντμπολ: Σε θέση οδηγού Ευρωπαϊκό και Σοφοκλέους

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας χάντμπολ ανδρών, με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο να μπαίνει στη δεύτερη φάση του θεσμού από θέση οδηγού. Η ομάδα του Ανδρέα Ανδρέου έχει 15 νίκες σε ισάριθμα ματς, με αποτέλεσμα ν’ αρχίσει με το απόλυτο των βαθμών στο δεύτερο μισό της σεζόν. Στη 2η θέση με 11 βαθμούς είναι ο Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ, ενώ ο Παρνασσός και ο Προοδευτικός Πάφου με οκτώ βαθμούς είναι στην 3η και 4η θέση, αντίστοιχα.

Η 1η αγωνιστική της δεύτερης φάσης για τις θέσεις 1-4 είναι προγραμματισμένοι να αρχίσουν την ερχόμενη Τετάρτη, με το Ευρωπαϊκό να φιλοξενεί τον Προοδευτικό και τον Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ να αντιμετωπίζει τον Παρνασσό. Όσον αφορά στη μάχη του υποβιβασμού, θα κριθεί ανάμεσα σε Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου και Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς, με την ομάδα της Λεμεσού να προηγείται με 2-1 στις νίκες.

Οι μεταξύ τους αγώνες θα αρχίσουν από την έδρα της Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου το ερχόμενο Σάββατο. Η ομάδα που θα συμπληρώσει πρώτη τις τέσσερις νίκες θα παραμείνει στην κατηγορία και η άλλη θα υποβιβαστεί. Τέλος, τεράστια μάχη γίνεται και για ανάδειξη του πρώτου σκόρερ. Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Χαράλαμπος Σοφοκλέους του Προοδευτικού με 106 τέρματα και τον ακολουθεί ο Στέφανος Στεφάνου της Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου με 104 τέρματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ