aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Προπομπός θεάματος η προημιτελική φάση του Κυπέλλου

Χάντμπολ: Προπομπός θεάματος η προημιτελική φάση του Κυπέλλου

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 στο Ολυμπιακό Μέγαρο η κλήρωση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ χάντμπολ ανδρών Α’ και Β’ κατηγορίας, υπό τα βλέμματα των εκπροσώπων σωματείων της ΚΟΧ. 

Σε τρεις δόσεις θα λάβουν χώρα οι αναμετρήσεις για την Α’ κατηγορία, σε τέσσερις για την Β’. Αναφορικά με τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ κατηγορίας ο Παρνασσός υποδέχεται τον Προοδευτικό και ο Α. Ο. Αραδίππου τη Sabbianco Ανόρθωση. Ο νικητής της πρώτης αναμέτρησης στο Final-4 θα συναντήσει το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο θα αναμετρηθεί με τον νικητή του δεύτερου αγώνα. Τα ματς της προημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν στις 21-22 Μαρτίου και οι αγώνες του Final 4 είναι προγραμματισμένοι για τις 22-26 Απριλίου 2020.

Στο Κύπελλο ΟΠΑΠ Β’ κατηγορίας ο ΑΠΟΕΛ θα τεθεί αντιμέτωπος με την Ε.Ν Αγίας Βαρβάρας και το ΘΟΪ Αυγόρου με τον Α.Ο. Ανθούπολης. Οι εξασφαλίσαντες το ροζ φύλλο θα τα πουν στα ημιτελικά με τους Μαυρομμάτη Αγίου Παύλου και Ελληνισμό Ακακίου αντίστοιχα. Να σημειωθεί ότι οι αγώνες της ημιτελικής φάσης είναι διπλοί και θα διεξαχθούν στις 11 του μηνά. Θα προηγηθεί βέβαια η προημιτελική φάση στις 4-8 Μαρτίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ