aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Πρεμιέρα Β' Γύρου στην Α' Κατηγορία - Πρεμιέρα πρωταθλήματος στην Β'

Χάντμπολ: Πρεμιέρα Β’ Γύρου στην Α’ Κατηγορία – Πρεμιέρα πρωταθλήματος στην Β’

Με τη συμμετοχή δέκα ομάδων αρχίζει την Τετάρτη (10/11) το Πρωτάθλημα Ανδρών Β’ Κατηγορίας στο Χάντμπολ. Στην πρεμιέρα θα αναμετρηθούν οι ομάδες Ατρόμητος Κ.Ν. Αγ. Τριμιθιάς – Πανελλήνιος (19:00) και ΑΟ Ανθούπολης – Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου (20:00). Οι αγώνες θα γίνουν στο Λύκειο Παλιομετόχου και Γυμνάσιο Ακακίου, αντίστοιχα.

Η αγωνιστική θα συνεχιστεί την Παρασκευή (12/11 – 20:00) με τον αγώνα Ελληνισμός – Απόλλων Αγίου Παύλου, στο Γυμνάσιο Ακακίου.

Το Σάββατο (13/11) στις 16:00 θα γίνουν οι αγώνες Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο – Ομόνοια Αγίας Βαρβάρας και ΑΟ Αραδίππου – Α.Ο. Κ. Ν. Αγίων Τριμιθιάς.

Πρεμιέρα Β’ Γύρου

Στο μεταξύ, την Τετάρτη (10/11 – 20:00) θα γίνει το πρώτο παιχνίδι του Β’ Γύρου του Πρωταθλήματος Ανδρών Α’ Κατηγορίας μεταξύ Παρνασσού και ΕΝ Αγίας Βαρβάρας, στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής. Το Σαββατοκύριακο θα γίνουν οι αγώνες ΑΠΟΕΛ – ΘΟΪ Αυγόρου (13/11 – 15:00) και Sabbianco Ανόρθωση – Προοδευτικός (14/11 – 18:00).

Για την ολοκλήρωση του Α’ Γύρου εκκρεμούν οι αγώνες Παρνασσός – Sabbianco Ανόρθωση και Sabbianco Ανόρθωση – ΘΟΪ Αυγόρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ