aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Πρεμιέρα κόντρα στην Πορτογαλία

Χάντμπολ: Πρεμιέρα κόντρα στην Πορτογαλία

Κόντρα στην οικοδέσποινα Πορτογαλία αρχίζει τις υποχρεώσεις της στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για το 2019 η Εθνική Ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που βρίσκεται ήδη στην Ιβηρική χώρα, αγωνίζεται σήμερα στις 21:30, με τον αγώνα να είναι τηλεοπτικός από την πορτογαλική τηλεόραση.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης χωρίς προβλήματα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Ανδρέα Ανδρέου να έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του για το πώς θα αντιμετωπίσουν την Πορτογαλία. Ένας ιδιαίτερα δύσκολος αντίπαλος και το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, με την Εθνική μας να μην έχει ιδιαίτερο άγχος να ελπίζει σε έκπληξη.

«Γνωρίζουμε τη δυναμική της Πορτογαλίας. Είναι μεγάλος αντίπαλος και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε στο παρκέ. Προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε και ελπίζουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στον πρώτο αγώνα μας στον θεσμό», ανέφερε με δηλώσεις του στη σελίδα της Κ.Ο.Χ. ο αρχηγός του συγκροτήματός μας Τζούλιο Αργυρού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ