aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Πετά για Πορτογαλία ο Παρνασσός

Χάντμπολ: Πετά για Πορτογαλία ο Παρνασσός

Στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στην πόλη Μαδέιρα θα ταξιδέψει την Πέμπτη ο δευτεραθλητής μας Παρνασσός λόγω των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων. Η ομάδα του Στροβόλου θα αντιμετωπίσει σε διπλές αναμετρήσεις την Μαδέιρα και στόχος είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για τον σκοπό αυτό ο Παρνασσός Στροβόλου παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην οποία αναφέρθηκε στην πρώτη Ευρωπαϊκή του συμμετοχή του. Παρών ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pissis Ltd Χριστάκης Πίσσης, ο προπονητής της ομάδας Σάββας Ζωγράφος, ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Γιώργος Χρυσάνθου και ο βοηθός προπονητής, Χαράλαμπος Πέτρου.

Η αποστολή του Παρνασσού αναχωρεί την ερχόμενη Πέμπτη 16 Νοεμβρίου και επιστρέφει την Κυριακή 19 του μήνα. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις διπλές αναμετρήσεις τους. Οι αγώνες ορίστηκαν για την Παρασκευή 17/11 στις 21:00 ώρα Κύπρου και ο επαναληπτικός το Σάββατο 18/11 στις 19:00.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ