aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Πανάξια πρωταθλητής ο Μαυρομμάτης

Χάντμπολ: Πανάξια πρωταθλητής ο Μαυρομμάτης

Πανάξια στέφθηκε πρωταθλητής δεύτερη κατηγορίων των ανδρών ο Μαυρομμάτης παίρνοντας παράλληλα το εισιτήριο για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Η ομάδα του Αγίου Παύλου στους 12 αγώνες πρωταθλήματος κέρδισε τους 10 έχοντας 2 μόλις ήττες. Είχε παράλληλα την καλύτερη επιθετική γραμμή του πρωταθλήματος με 321 τέρματα ενώ δέχθηκε 259.

Στην 2η θέση τερμάτισε ο Α.Ο. Αραδίππου με 14 βαθμούς έχοντας όμως την καλύτερη αμυντική γραμμή του θεσμού με 251 τέρματα παθητικό, 3ο τερμάτισε το ΘΟΪ Αυγόρου με 7 βαθμούς με τον Ελληνισμό Ακακίου να μένει στην τελευταία θέση με μόλις 3 βαθμούς.

Πρώτος σκόρερ της δεύτερης Κατηγορίας για μια ακόμα χρονιά αναδείχθηκε ο χειροσφαιριστής του Α.Ο. Αραδίππου Κωνσταντίνος Χαραλάμπους που πέτυχε 113 τέρματα σε 12 αγώνες.

Στα 95 γκολ και στην 2η θέση έμεινε ο Μάριος Γρηγορίου του Μαυρομμάτη ενώ την 3η θέση μοιράστηκαν οι αθλητές του ΘΟΪ Χάρης Λεμέσιος και Ευγόρας Διαμαντόπουλος που πέτυχαν από 59 τέρματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ