aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Ολοκληρώνεται η Β’ Φάση του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών

Χάντμπολ: Ολοκληρώνεται η Β’ Φάση του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών

Με καθυστέρηση σχεδόν ενός μηνός μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που εμφανίστηκαν σε Sabbianco Ανόρθωση και Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, πέφτει η αυλαία της Β’ Φάσης του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών.

Πριν από αυτό όμως, η Sabbianco Ανόρθωση παίζει το Σάββατο (20/3 – 15:00, Cablenet Sports) στη Ρουμανία με την CS Minaur Baia Mare στον πρώτο προημιτελικό του EHF European Cup – η ρεβάνς θα γίνει το άλλο Σάββατο, 27 Μαρτίου στο κλειστό του Α.Τ.Ι.

Για το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών, τo Σάββατο (20/3 – 17:00) το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο θα υποδεχτεί τον ΑΠΟΕΛ σε αγώνα βαθμολογικά αδιάφορο. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο τερματίζει τρίτο και θα παίξει στα ημιτελικά των play off με το δεύτερο Παρνασσό, ενώ ο ΑΠΟΕΛ – στην επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια – είναι τέταρτος και καθώς χάνει ήδη με 4-0 στις νίκες από την Sabbianco Ανόρθωση, δεν θα αγωνιστεί στα ημιτελικά (η ομάδα της Αμμοχώστου έχει ήδη προκριθεί στους τελικούς, για πρώτη φορά στην ιστορία της).

Την Τετάρτη (24/3) πέφτει η αυλαία

Μεσοβδόμαδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη (24/3 – 19:30) θα διεξαχθεί και η τελευταία αναμέτρηση της Β’ Φάσης ανάμεσα σε Παρνασσό Στροβόλου και Sabbianco Ανόρθωση. Το μοναδικό ενδιαφέρον της αναμέτρησης έχει να κάνει με τις νίκες στις μεταξύ των δύο ομάδων αναμετρήσεις. Οι κυανόλευκοι με 15/15 φέτος στις εγχώριες υποχρεώσεις, προηγούνται ήδη με 3-0 και εάν κερδίσουν και αυτή τη φορά θα απέχουν μια νίκη από το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, είτε τον Παρνασσό βρουν στους τελικούς, είτε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο.

Παρνασσός και Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο θα παίξουν στα ημιτελικά με τη σειρά να ξεκινάει από το κλειστό «Κώστας Πίσσης» και την ομάδα του Στροβόλου να θέλει μια νίκη για να βρεθεί στους τελικούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ