aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Οι προβολείς… στο μεγάλο ντέρμπι!

Χάντμπολ: Οι προβολείς… στο μεγάλο ντέρμπι!

Το μεγάλο ντέρμπι της Κυπριακής Χειροσφαίρισης δεσπόζει των αναμετρήσεων της 8ης Αγωνιστικής μέρας του πρωταθλήματος χάντμπολ ανδρών. Ο Α.Σ.Σ. ΣΠΕΣ φιλοξενεί στο κλειστό του Cyprus College το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο με το παιχνίδι να έχει οριστεί να αρχίσει στις 16:00.

Οι δύο κορυφαίες ομάδες στο άθλημα κοντράρονται για 2η φορά την φετινή χρονιά μετά το σούπερ καπ και αναμένεται να καθηλώσει όλους τους φίλους τους αθλήματος. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο κέρδισε άνετα στο Σούπερ Καπ την ομάδα του Στροβόλου η οποία θέλει ρεβάνς μέσω του θεσμού του πρωταθλήματος.

Αήττητη και στην πρώτη θέση βαθμολογικού πίνακα η περσινή πρωταθλήτρια θέλει να δώσει συνέχεια στα πετυχημένα αποτελέσματα αυξάνοντας την διαφορά από τους διώκτες της. Από την άλλη η περσινή κυπελλούχος θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Παρνασσό ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος. Στους 8 βαθμούς βρίσκεται το Ευρωπαϊκό με τον Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής στους 7.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας ο Παρνασσός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Προοδευτικό Πάφου αγώνας που αρχίζει στις 17:00 στο κλειστό της Αφροδίτης. Η ομάδα του Στροβόλου θέλει μόνο νίκη για να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες των πρωτοπόρων και να μειώσει την διαφορά από την κορυφή ενώ από την άλλη η ομάδα της Πάφου θα επιδιώξει την 3η νίκη της στον θεσμό.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου με την αναμέτρηση της Ένωση Νέων Αγίου Αθανασίου με το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ