aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Νίκη για Ευρωπαϊκό και Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου

Χάντμπολ: Νίκη για Ευρωπαϊκό και Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου

Την αλάνθαστη πορεία του προς τον τίτλο συνέχισε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, το οποίο επικράτησε άνετα του Παρνασσού (41-14), στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας χάντμπολ ανδρών. Ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία στον θεσμό, έχοντας ως κορυφαίο τον Νικόλα Καρκαλάτο που πέτυχε 9 τέρματα.

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στο κλειστό του Cyprus College στο ντέρμπι ουραγών, με την Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου να κερδίζει το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς (27-23) και να αποκτά το προβάδισμα όσον αφορά την υπόθεση παραμονή. Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των περίπου 150 παρευρισκόμενων.

Ο Στέφανος Στεφάνου με 11 τέρματα ήταν από τους κορυφαίους του αγώνα. Η Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου προηγείται με 2-1 στις νίκες, με τα παιχνίδια των πλέι-οφ να αποκτούν πλέον ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού θυμίζουμε πως η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 4 νίκες θα εξασφαλίσει την παραμονή της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ