aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Νέα νίκη για την Sabbianco Ανόρθωση

Χάντμπολ: Νέα νίκη για την Sabbianco Ανόρθωση

Τις εννιά νίκες σε ισάριθμους αγώνες στο Πρωτάθλημα Ανδρών Χάντμπολ έφτασε την Κυριακή (12/12) η Sabbianco Ανόρθωση επικρατώντας 34-12 του ΘΟΪ Αυγόρου, εκτός έδρας, σε αγώνα για τη 10η Αγωνιστική.  Μωραΐτης, Μιχαήλ και Λάσκος έβαλαν από πέντε γκολ. Στο ημίχρονο η ομάδα της Αμμοχώστου προηγήθηκε με 18-8. Την Παρασκευή (10/12) η ΕΝΑΒ είχε κερδίσει τον Προοδευτικό (29-27).

Για την ολοκλήρωση της Α’ Φάσης εκκρεμούν οι αγώνες Sabbianco Ανόρθωση – Παρνασσός και Παρνασσός – ΑΠΟΕΛ που θα γινόταν το Σάββατο (11/12) αλλά αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στον ΑΠΟΕΛ.

Ο Παρνασσός έχει 7 νίκες αφού έχασε στο ντέρμπι του Α’ Γύρου από την «Κυρία» με 16-23, εντός έδρας. «Παίζονται» ακόμα η πρώτη και η δεύτερη θέση. Οι άλλες τέσσερις θέσεις έχουν κριθεί.

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ
1. Sabbianco Ανόρθωση 18 *
2. Παρνασσός Στροβόλου 14 **
3. ΑΠΟΕΛ 10 *
4. ΕΝ Αγίας Βαρβάρας 9
5. Προοδευτικός Πάφου 5
6. ΘΟΪ Αυγόρου 0

* Με αγώνα λιγότερο
* * Με δύο αγώνες λιγότερους

Με το τέλος της Α’ Φάσης οι τέσσερις πρώτοι θα αγωνιστούν σε ένα μίνι πρωτάθλημα έξι αγωνιστικών, το οποίο θα καθορίσει την κατάταξη με την οποία θα μπουν στα play offs και τον αριθμό νικών που θα μεταφέρουν.

Ο Προοδευτικός θα παίξει με το ΘΟΪ Αυγόρου για την πέμπτη θέση την οποία θα καταλάβει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις πέντε νίκες. Οι ομάδες της Πάφου προηγείται 2-0 και η σειρά αρχίζει από την έδρα της. Διαβάθμιση δεν υπάρχει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ