aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Μείωσε σε 3-1 το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο

Χάντμπολ: Μείωσε σε 3-1 το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο

Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο κέρδισε τον Παρνασσό μέσα στον Στρόβολο και μείωσε σε 3-1 τη σειρά των ημιτελικών, ενώ έχει το επόμενο παιχνίδι στην έδρα του. Η πρόκριση θα κριθεί στις τέσσερις νίκες. Στους τελικούς περιμένει ήδη η Sabbianco Ανόρθωση.

Το ματς στο κλειστό «Κυριάκος Πίσσης» ήταν διαφήμιση του χάντμπολ και κρίθηκε στα πέναλτι εκεί όπου ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Αλέξανδρος Πελεταίος απέκρουσε δύο πέναλτι δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του με 4-2. Ο τερματοφύλακας του Παρνασσού Λάζαρ έπιασε πρώτος πέναλτι και η ομάδα του προηγήθηκε με 2-1. Όμως, μετά το δεύτερο πέναλτι κάτω από τα δοκάρια του Ευρωπαϊκού πήγε ο Πελεταίος αλλάζοντας την ιστορία του αγώνα, καθώς οι αντίπαλοί του δεν βρήκαν δίχτυα σε τρεις διαδοχικές εκτελέσεις.

Στην κανονική διάρκεια ο αγώνας έληξε 23-23 με τον Παρνασσό να κρατάει τη νίκη έως το τελευταίο δευτερόλεπτο, όταν οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με το Λούκα Παρασκευά, ο οποίος πέτυχε το όγδοο γκολ του στον αγώνα. Επτά είχε ο Καρκαλάτος και έξι ο Τσακουρίδης.

Ο Παρνασσός προηγήθηκε 14-11 στο ημίχρονο και 22-19 για να ισοφαρίσει το Ευρωπαϊκό σε 22-22. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα 23-22 με πέναλτι του Πασσιά μισό λεπτό πριν τη λήξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ