aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Με προορισμό τη Βουλγαρία

Χάντμπολ: Με προορισμό τη Βουλγαρία

Πολύ σημαντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις έχει η Εθνική Ανδρών U24, η οποία δοκιμάζεται στην Βουλγαρία στο πλαίσιο της Προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2020. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναχωρεί σήμερα και θα συμμετάσχει στον 3ο όμιλο της διοργάνωσης έχοντας για αντιπάλους τη Βουλγαρία, την Ανδόρα και το Αζερμπαϊτζάν.

Πανέτοιμη, προσγειωμένη και γεμάτη αισιοδοξία για πρόκριση στην επόμενη φάση η Εθνική μας, όπως δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ΚΟΧ ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Απόστολος Μιχαήλ: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την προετοιμασία που κάναμε. Προσθέσαμε νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας και ευελπιστώ πως θα είμαστε πανέτοιμοι για τις πολύ κρίσιμες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Όλοι οι διεθνείς μας είναι απόλυτα προσγειωμένοι, το κλίμα είναι εξαιρετικό και συνάμα οικογενειακό και αυτό μας γεμίζει με αισιοδοξία όσον αφορά τα παιχνίδια στην Βουλγαρία», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Είναι τεράστια πρόκληση η πρόκριση στην επόμενη φάση, ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό να τον πετύχουμε. Δεν είναι εύκολα τα δεδομένα όμως αισιοδοξούμε πως θα έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ