aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Μάλλον στον Μαυροβούνιο οι αγώνες

Χάντμπολ: Μάλλον στον Μαυροβούνιο οι αγώνες

Όπως όλα δείχνουν και οι δύο ευρωπαϊκοί αγώνες της κυπελλούχου ΑΣΣ ΣΠΕΣ Στροβόλου με την ΡΚ Παρτίζαν 1949 για το κύπελλο Τσιάλεντς Αντρών (γ΄γύρος) θα γίνουν στο Μαυροβούνίο. Λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και τα δύο σωματεία, είναι σε διαβουλεύσεις ώστε να αποφευχθεί το «πήγαινε-έλα» και των δύο.

Στο μεταξύ, η ομάδα της ΣΠΕΣ έχει ήδη αρχίσει  προετοιμασία, με το ρόστερ της να έχει ενισχυθεί σημαντικά με δύο έμπειρους κύπριους χειροσφαιριστές. Πρόκειται για τον διεθνή πίβοτ Βασίλη Δημοσθένους και τον «πλέι μέικερ» Χριστόφορο Ταρτίο.

Με τους δύο αυτούς αθλητές, οι οποίοι θα ενισχύσουν την προσπάθεια των ήδη υφιστάμενων βετεράνων της ομάδας (Μ. Τσεριώτη, Σ. Ζωγράφου, Ν. Μιχαηλίδη, Γ. Χριστοδούλου, Γ. Χρυσάνθου, Χρ. Χρυσάνθου), αλλά και με τους μικρότερους σε ηλικία αθλητές που φέτος κουβαλούν στην πλάτη τους τις σημαντικές εμπειρίες της περσινής σεζόν, η ΣΠΕΣ φιλοδοξεί ότι θα παρουσιάσει ένα υπολογίσιμο σύνολο, ικανό να διεκδικήσει τους διαχρονικά υψηλούς της στόχους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ