aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Η 6η Αγωνιστική με φαβορί και αουτσάιντερ

Χάντμπολ: Η 6η Αγωνιστική με φαβορί και αουτσάιντερ

Με την αναμέτρηση του Παρνασσού Στροβόλου και του Κ. Ν. Αγίων Τριμιθιάς ανοίγει σήμερα η αυλαία της 6ης Αγωνιστικής μέρας του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Ανδρών.

Ο αγώνας που αρχίζει στις 19:00 θα διεξαχθεί στο Λύκειο Λατσιών μετά από αίτημα που έκανε η ομάδα του Στροβόλου αφού η φυσική της έδρας δεν έχει ακόμα εξασφαλίσει άδεια λειτουργίας από την Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων.

Ο Παρνασσός στοχεύει στην 2η νίκη του στο πρωτάθλημα με το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς να μην έχει ακόμα γευτεί την χαρά της νίκης με την συμπλήρωση δύο αγωνιστικών.

Το Σάββατο θα διεξαχθούν οι εναπομείναντες δύο αναμετρήσεις.

Στις 15:00 η Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ υποδέχεται την Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου στο κλειστό του Cyprus College έδρα που όρισε η ΣΠΕΣ αφού το Λύκειο του Στροβόλου δεν έχει άδεια Λειτουργίας.

Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί με την ομάδα της Λεμεσού να ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Τέλος στις 17:00 ο Προοδευτικός Πάφου φιλοξενεί στο κλειστό της Αφροδίτης το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο σε παιχνίδι που ουσιαστικά κλείνει την αυλαία της 6ης Αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη σε βάρος της Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου την προηγούμενη αγωνιστική με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο να θέλει επίσης να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί του.

Αναλυτικά η 6η Αγωνιστική:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  2 Δεκεμβρίου

19:00 ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΣΤΡ/ΛΟΥ – Κ.Ν. ΑΓ. ΤΡΙΜΙΘΙΑΣ   (ΓΗΠ. ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΤΣΙΩΝ)

ΣΑΒΒΑΤΟ  3 Δεκεμβρίου

15:00 Α.Σ.Σ. ΣΠΕΣ – Ε.Ν. ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (ΓΗΠ.  CYPRUS COLLEGE)

17:00 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΦΟΥ – ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ (ΓΗΠ.  ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΑΦΟΥ)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ