aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ γυναικών: Ξεκίνημα με break από την ΕΝ Αθηένου

Χάντμπολ γυναικών: Ξεκίνημα με break από την ΕΝ Αθηένου

Με break ξεκίνησε η σειρά των τελικών στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών καθώς η ΕΝ Αθηένου επικράτησε στον Άγιο Δομέτιο των CyView Λατσιών με 24-26 και μείωσε σε 2-1 ( η ομάδα των Λατσιών προηγείτο 2-0 από την κανονική περίοδο). Πλέον η σειρά μεταφέρεται στην Αθηένου.

Στα αρχικά στάδια ο αγώνας πήγαινε πόντο – πόντο έως το 7-7, όμως η συνέχεια δεν προμήνυε την εξέλιξη που θα είχε αφού στο ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε με 17-10. Με επιμέρους σκορ 16-7 στο β΄ μέρος η ομάδα του Γιάννου Ιωάννου έφτασε στη νίκη, έχοντας για άλλο έναν αγώνα σε εκπληκτική ημέρα την Μάγδα Παπά, η οποία σταμάτησε στα 12 γκολ. Για τις γηπεδούχες η Κωνσταντινίδου έβαλε 8 και η Ντιμιτρίεβιτς έβαλε 6.

– Στο μεταξύ, ο Πανελλήνιος κέρδισε 27-21 τον Προοδευτικό στην Πάφο σε νοκ άουτ αγώνα και εξασφάλισε την τέταρτη θέση για το Final-4 του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών που θα διεξαχθεί τον Μάιο και στο οποίο μετέχουν επίσης η κάτοχος του τροπαίου ΕΝ Αθηένου, τα CyView Λατσιά και ο ΑΟ Αραδίππου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ