aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ Γυναικών: Η πρώτη μάχη πλησιάζει…

Χάντμπολ Γυναικών: Η πρώτη μάχη πλησιάζει…

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου στην γυναικεία χειροσφαίριση με το παιχνίδι του Σούπερ Καπ να αποτελεί τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν. Την Τετάρτη (20:00) στο «Τάσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» ο Αθλητικός Σύλλογος Λατσιά και η Ένωσης Νέων Αθηένου θα διεκδικήσουν το τρόπαιο έχοντας ως μοναδικό στόχο να μπουν ιδανικά στον φετινό μαραθώνιο.

Από την μια η ομάδα των Λατσιών, η οποία μετρά ήδη 8 κατακτήσεις τροπαίων εκ των οποίων οι 5 τα τελευταία χρόνια και κυνηγά το ρεκόρ του Κεφαλόβρυσου Κυθρέας το οποίο έχει 9 κατακτήσεις.

Από την άλλη υπάρχει και η Ένωση Νέων Αθηένου η οποία θέλει για πρώτη φορά να κατακτήσει το σούπερ καπ γυναικών δείχνοντας τα τελευταία χρόνια πως δίκαια βρίσκεται στις κορυφαίες της γυναικείας χειροσφαίρισης.

Πολυνίκης του θεσμού είναι ο Κεφαλόβρυσος Κυθρέας με 9, ακολουθούν τα Λατσιά με 8, η Ανόρθωση έχει 3 κατακτήσεις ενώ 1 τρόπαιο έχει κερδίσει και η ΣΠΕ Στροβόλου. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος το Σούπερ Καπ θα είναι αφιερωμένο στην μνήμη των Χρίστου και Μίλτου Χριστοφόρου που έχασαν τη ζωή τους στο Μαρί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ