aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Επτά νίκες και δύο ήττες ο απολογισμός 

Χάντμπολ: Επτά νίκες και δύο ήττες ο απολογισμός 

Καλές παρουσίες κατέγραψαν και αυτή την αγωνιστική οι εκπρόσωποι μας σε Ελλάδα, Γαλλία και Φινλανδία έχοντας απολογισμό επτά νίκες και δύο ήττες.

Μάγδα Παπά (ΟΦΝ Ιωνίας): Το 12 στα 12 έκανε η ομάδα της Μάγδας Παπά που κέρδισε χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες τον Αμύντα Αμυνταίου με 24-13. Η Κύπρια διεθνής χειροσφαιρίστρια μας είχε για άλλη μια αγωνιστική θετική παρουσία, πέτυχε 6 τέρματα και βοήθησε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας της. Ήταν μάλιστα η πρώτη σκόρερ του ΟΦΝ Ιωνίας και δεύτερη του αγώνα!

Τζοάνα Σύζινου (ΓΑΣ Καματερού): Μια ακόμα νίκη πανηγύρισε η ομάδα της Τζοάνας Σύζινου που επικράτησε δύσκολα του Άρη Νίκαιας με 27-24 και σφράγισε την 1η θέση στον όμιλο της. Η έμπειρη χειροσφαιρίστρια μας ήταν αρκετά καλή, βοήθησε με την εμπειρία της στα δύσκολα σημεία του αγώνα οδηγώντας παράλληλα στη νίκη.

Γιώργος Παπακυπριανού (ΙΕΚ Ξυνή): Έπαιξε όσο χρειαζόταν ο Γιώργος Παπακυπριανού στη νίκη της ομάδας του επί του Αερωπού Έδεσσας με 28-26. Ο Κύπριος διεθνής πέρασε στον αγώνα μετά το 15ο λεπτό και όταν η ομάδα της Εδεσσας είχε προηγηθεί με 10-5 οδηγώντας την στην ολική ανατροπή. Πέτυχε 3 τέρματα και έδωσε σημαντικές βοήθειες στην ομάδα του.

Βασίλης Δημοσθένους (Φίλιππος Βέροιας): Αήττητος είναι ο Φίλιππος Βέροιας από την μέρα που πήγε μεταγραφή στην ομάδα ο δικό μας Βασίλης Δημοσθένους. Ο εκ των αρχηγών της Εθνικής μας ήταν σ’ ένα ακόμα παιχνίδι πολύ καλός στη νίκη της ομάδας του επί του Φοίβου Συκέων με 25-13. Ήταν εξαιρετικός αμυντικά και αυτό φαίνεται από τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του με τον προπονητή του να τον χρησιμοποιεί και πάλι μόνο στην άμυνα.  

Αλέξανδρος Χαραλάμπους (Άρης Νίκαιας): Αρκετά καλός παρά την ήττα της ομάδας του από το Σεριφάτο με 24-22 ήταν ο δικός ο Αλέξανδρος Χαραλάμπους. Ο νεαρός ταλαντούχος χειροσφαιριστής μας πέτυχε 3 τέρματα ωστόσο δεν ήταν αρκετά για να αποφύγει την ήττα η ομάδα του.

Τζούλιο Αργυρού (Διομήδης Άργους): Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο Διομήδης Άργους που επικράτησε δύσκολα με 19-18 του ΠΑΟΚ σ’ ένα ιδιαίτερα δυνατό παιχνίδι. Ο αρχηγός της Εθνικής μας πέτυχε 5 τέρματα και ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας του σε απόδοση στη δέκατη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα.

Χρίστος Αργυρού (Διομήδης Άργους): Πολύ καλή παρουσία είχε και ο Χρίστος Αργυρού στη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ με 19-18. Ο διεθνής χειροσφαιριστής μας δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα ωστόσο ήταν ιδιαίτερα καλός αμυντικά βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του στη νίκη και η οποία διατηρήθηκε στην 2η θέση του πίνακα.

Χριστόφορος Νούγκοβιτς (Montelimar Cruas handball): Νέα νίκη πέτυχε η ομάδα του Χριστόφορου Νούγκοβιτς που κέρδισε σχετικά άνετα την Montpelier με 33-28. Ο Κύπριος διεθνής τερματοφύλακας αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο έχοντας 10 σωτήριες αποκρούσεις δίνοντας την δυνατότητα στην ομάδα του να πάρει σοβαρό προβάδισμα 7 τερμάτων με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους (17-10). Στο δεύτερο  ημίχρονο και λόγω αποτελέσματος ο προπονητής της ομάδας έδωσε την δυνατότητα να αγωνιστεί και ο άλλος τερματοφύλακας με τον Νούγκοβιτς να μένει στον πάγκο στο υπόλοιπο του αγώνα.

Θεόδοτος Τότος Χρίστου (HIFK Ελσίνκι): Ένα ακόμα 60λεπτό πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Θεόδοτος Χρίστου στην ήττα της ομάδας του με 27-24 από τον Atlas HC. Ο μικρός ήταν αρκετά καλός, είχες καλές επεμβάσεις ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποτρέψει την ήττα με αποτέλεσμα η ομάδα του να παραμείνει στην 7η θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ