aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Επιστροφή στην δράση με τρεις αγώνες

Χάντμπολ: Επιστροφή στην δράση με τρεις αγώνες

Μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Raimond Sassari ο Παρνασσός Στροβόλου υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ στις 16:30. Η ομάδα του Στροβόλου είναι στο -3 από την κορυφή και θέλει να κερδίσει ώστε να διατηρηθεί κοντά στην Sabbianco Ανόρθωση, από την οποία φιλοξενείται την ερχόμενη αγωνιστική.

Στις 17:00 το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο υποδέχεται το Κέντρο Νεότητας Αγίων Τριμιθάς και ο Προοδευτικός Πάφου την πρωτοπόρο Sabbianco Ανόρθωση Αμμοχώστου, η οποία φέτος μετράει μόνο νίκες σε οκτώ επίσημους αγώνες (έξι πρωταθλήματος, δύο στο EHF European Cup).

Ένας αγώνας στο γυναικείο
Την Κυριακή (29/11 – 17:00) στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο η ομάδα των CyView Λατσιών υποδέχεται τον Πανελλήνιο Λευκωσίας, στην πρεμιέρα της στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών – την 1η αγωνιστική είχε ρεπό. Το ματς Ε.Ν. Αθηένου – Προοδευτικός Πάφου έχει αναβληθεί. Είναι το δεύτερο σερί παιχνίδι της ομάδας της Πάφου που αναβάλλεται λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό. Ρεπό έχει ο Α.Ο. Αραδίππου.

Στο μοναδικό αγώνα της πρεμιέρας η Ε.Ν. Αθηένου είχε κερδίσει 29-25 τον Πανελλήνιο.
Στη Β’ Κατηγορία Ανδρών το Σάββατο (28/11 – 15:00) θα παίξουν Μαυρομμάτης Αγίου Παύλου – ΘΟΪ Αυγούρου, σε παιχνίδι της 1ης Αγωνιστικής το οποίο είχε αναβληθεί.
Την Κυριακή (29/11 – 18:00) ο Πανελλήνιος υποδέχεται τον Ελληνισμό Ακακίου για τη δεύτερη αγωνιστική.

Οι αγώνες Α.Ο. Ανθούπολης – ΘΟΪ Αυγόρου (02/12 – 20:30) και Ε.Ν. Αγίας Βαρβάρας – Μαυρομμάτης Αγίου Παύλου (03/12 – 19:45) θα γίνουν μεσοβδόμαδα.

Αναβάλλεται η πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών που ήταν προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 28-29 Νοεμβρίου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (7η Αγωνιστική)
Σάββατο, 28 Νοεμβρίου
16:30 Παρνασσός Στροβόλου v ΑΠΟΕΛ
17:00 Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο v Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς
17:00 Προοδευτικός Πάφου v Sabbianco Ανόρθωση Αμμοχώστου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ