aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Επιστροφή στην αγωνιστική δράση!

Χάντμπολ: Επιστροφή στην αγωνιστική δράση!

Μετά από διακοπή ενός περίπου μήνα επαναρχίζει το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Χάντμπολ Ανδρών με τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής. Τα προβλήματα που προέκυψαν με τις άδειες λειτουργίας των σταδίων επηρέασαν την ομαλή διεξαγωγή του μαραθωνίου, ωστόσο αυτά φαίνεται πως ξεπερνιούνται και επαναρχίζει το πρωτάθλημα σε φουλ αγωνιστική δράση.

Τόσο ο Παρνασσός Στροβόλου όσο και το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς αποφάσισαν να ορίσουν ως προσωρινή έδρα το κλειστό του Cyprus College από τη στιγμή που οι έδρες τους δεν έχουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά για να μη δημιουργηθεί επιπλέον πρόβλημα.

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αυριανό πρόγραμμα. Η αρχή θα γίνει με το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς να φιλοξενεί την Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ (15:00). Δύο ώρες μετά (17:00) ο Παρνασσός Στροβόλου θα αγωνιστεί με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, ενώ την ίδια ώρα ο Προοδευτικός Πάφου αγωνίζεται με την Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου στο κλειστό «Αφροδίτη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ