aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Επιστρέφει στη χώρα της η Σίσκοβα

Χάντμπολ: Επιστρέφει στη χώρα της η Σίσκοβα

Μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας στην Κύπρο αγωνιζόμενη στην ομάδα χάντμπολ του ΑΣ Λατσιά, η Νάντια Σίσκοβα πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη χώρα της, τη Βουλγαρία.

Η Νάντια Σίσκοβα, μία αθλήτρια με πολλές ικανότητες και ήθος, κατάφερε να συνδέσει το όνομα της με πολλές επιτυχίες του σωματείου της. Έχει κατακτήσει 5 φορές το πρωτάθλημα (άλλες 2 φορές δευτεραθλήτρια) 3 φορές το κύπελλο (άλλες 4 φορές φιναλίστ) ενώ πανηγύρισε και 4 φορές την κατάκτηση τον τίτλο της σούπερ πρωταθλήτριας.

«Όλες αυτές οι επιτυχίες θα είναι οι αναμνήσεις που θα συνοδεύουν την επιστροφή στη χώρα μου. Αυτές είναι οι καλές μου στιγμές, έζησα όμως και δύσκολες στιγμές. Για μένα, αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία είναι ότι στα 8 χρόνια που είμαι στην Κύπρο έχω κάνει πολλούς πραγματικούς φίλους και φίλες και αγάπησα την Κύπρο σαν δεύτερη μου πατρίδα. Αυτό που λέω, το εννοώ. Γι’ αυτό άλλωστε κι έμεινα εδώ για 8 ολόκληρα χρόνια.

Θέλω με την ευκαιρία να ευχαριστήσω όλους όσοι με βοήθησαν και με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και μου συμπαραστάθηκαν στα καλά και στα άσχημα μου, τις συμπαίκτριες αλλά και τις παίκτριες όλων των ομάδων, κυρίως όμως θέλω να ευχαριστήσω τους παράγοντες της ομάδας μου, που μου πρόσφεραν πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Εύχομαι στην ομάδα των Λατσιών κάθε καλύτερο στο μέλλον».

Ο πρόεδρος του σωματείου πάτερ Ανδρέας Παναγή, οι έφοροι Κώστας Ορφανού και Ιωσήφ Αγγελίδης και η συμπαίκτρια και προπονήτρια της Άννι Εκατερινέσκου, παρέθεσαν μια μικρή δεξίωση στην Νάντια, στην οποία ο πρόεδρος του σωματείου, της απένειμε αναμνηστική πλακέτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ