aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Επανεκκίνηση στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών

Χάντμπολ: Επανεκκίνηση στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών

Επιστροφή στην δράση για το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών με τους αγώνες της 6ης Αγωνιστικής, η οποία είναι και η πρώτη του Β’ Γύρου. Το Σάββατο (09/1 – 18:30) θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ΕΝ Αθηένου – Πανελλήνιος και την Κυριακή (10/1 – 18:00) ο αγώνας ΑΟ Αραδίππου – Προοδευτικός Πάφου. Ρεπό έχουν τα CyView Λατσιά που προπορεύονται, έχοντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Η ομάδα της ΕΝ Αθηένου είναι δεύτερη με δύο νίκες σε τρεις αγώνες, καθώς εκκρεμεί η εντός έδρας αναμέτρησή της με τον Προοδευτικό. Η ομάδα της Πάφου είναι στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό, σε δύο αγώνες όμως, αφού αντιμετώπισε μόνο CyView Λατσια και Πανελλήνιο.

* Εκκρεμούν οι αγώνες Προοδευτικός – ΑΟ Αραδίππου και ΕΝ Αθηένου – Προοδευτικός, που είχαν αναβληθεί λόγω των περιορισμών που ίσχυαν το Νοέμβριο στις μετακινήσεις από και προς την Πάφο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 4 Αγώνες)
1. CyView Λατσιά 121 – 82 8
2. ΕΝ Αθηένου 81 – 71 4 *
3. Πανελλήνιος 105 – 98 2
4. ΑΟ Αραδίππου 64– 83 2 *
5. Προοδευτικός Πάφου 37– 75 0 **
* Σε 3 αγώνες
** Σε 2 αγώνες

Την Κυριακή (10/1) Sabbianco Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ
Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 10η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας, την Κυριακή (10/1 – 19:00) η Sabbianco Ανόρθωση φιλοξενεί τον ΑΠΟΕΛ. Για τις δύο ομάδες είναι ο τελευταίος αγώνες της κανονικής περιόδου. Εκκρεμούν οι αγώνες Προοδευτικός Πάφου – Κ.Ν. Αγ. Τριμιθιάς ο οποίος θα διεξαχθεί στις 16/1/2021 και Προοδευτικός Πάφου – Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, για την τύχη του οποίου θα αποφασίσει η Δικαστική Επιτροπή.

Πρόκειται για δύο αγώνες που δεν επηρεάζουν την τελική κατάταξη καθώς θέση στην 4αδα έχουν «κλειδώσει» Sabbianco Ανόρθωση, Παρνασσός, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και ΑΠΟΕΛ ενώ στα play out θα αγωνιστούν Προοδευτικός Πάφου και Κ.Ν. Αγ. Τριμιθιάς.

Ένας αγώνας Β’ Κατηγορίας
Βάσει των νέων αποφάσεων της Κυβέρνησης οι προγραμματισμένοι αγώνες της 5ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ανδρών Β’ Κατηγορίας δεν θα διεξαχθούν, με εξαίρεση τον αγώνα Μαυρομμάτης – Ελληνισμός Ακακίου που θα γίνει το Σάββατο (09/1 – 16:30). Αναβάλλονται οι προγραμματισμένες αναμετρήσεις ΘΟΪ Αυγόρου – Πανελλήνιος, ΑΟ Ανθούπολης – ΑΟ Αραδίππου και ΕΝ Αγίας Βαρβάρας – Απόλλων Αγίου Παύλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ