aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Έκαναν την έκπληξη και πήραν τον τίτλο

Χάντμπολ: Έκαναν την έκπληξη και πήραν τον τίτλο

Εκπλήξεις είχαμε στη χειροσφαίριση Λυκείων. Το Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας στα αγόρια και η Αμερικανική Ακαδημία Λάρνακας στα κορίτσια κέρδισαν τον τίτλο του πρωταθλητή για πρώτη φορά στην ιστορία τους, υποσκελίζοντας ομάδες με ιστορία διακρίσεων στο παγκύπριο πρωτάθλημα.

Στα αγόρια, το Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας νίκησε στον τελικό το Λύκειο Κύκκου Β΄ (24-21), μετά από έναν αγώνα διαφήμιση του αθλήματος και της αθλητοπρέπειας. Την 3η θέση στην σχετική κατηγορία κατέλαβε η πρωταθλήτρια των δύο προηγούμενων ετών ομάδα του Grammar School Λευκωσίας, η οποία επιβλήθηκε του Λυκείου Κύκκου Α΄ (21-12).

Στην κατηγορία κοριτσιών, η Αμερικανική Ακαδημία Λάρνακας επιβλήθηκε στον τελικό της περσινής πρωταθλήτριας ομάδας του Λυκείου Αποστόλου Βαρνάβα (33-21). Την 3η θέση κατέλαβε το Λύκειο Αραδίππου που επιβλήθηκε του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου Πάφου (18-8).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ