aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Εύκολα στο Final-4 του Κυπέλλου η Sabbianco Ανόρθωση

Χάντμπολ: Εύκολα στο Final-4 του Κυπέλλου η Sabbianco Ανόρθωση

Επικρατώντας με 37-20 του Προοδευτικού στο Α.Τ.Ι. η Sabbianco Ανόρθωση προκρίθηκε στο Final-4 του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών που θα διεξαχθεί σε ημερομηνίες από 5 έως 9 Μαΐου. Στον πρώτο αγώνα οι κυανόλευκοι είχαν επικρατήσει με 27-23.

Η ομάδα της Αμμοχώστου προηγήθηκε 18-9 στο ημίχρονο. Από 5 γκολ έβαλαν οι Κρητικός και Μιμίκος και από 4 οι Χρίστος Αργυρού και Κεσίδης, με τον Γιώργο Ζαραβίνα να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλη την ομάδα. Για τους Παφίτες 8 γκολ έβαλε ο Ρένε Βαλντές.

Πλέον η Sabbianco Ανόρθωση επικεντρώνεται στους δύο ημιτελικούς του EHF European Cup με αντίπαλο τη Σουηδική Ystads στις 17/4 στη Λευκωσία και στις 24/4 στη Σουηδία.

Αναβολές…

Οι άλλες δύο ρεβάνς, K.N. Αγ. Τριμιθιάς – Παρνασσός (23-43) και ΑΠΟΕΛ – Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο (23-32) αναβλήθηκαν λόγω εμφάνισης κρουσμάτων κορωνοϊού στις ομάδων των Αγίων Τριμιθιάς και του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου. Σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα.

Ανάμεσα στις τρεις ομάδες που θα αποκλειστούν θα πραγματοποιηθεί κλήρωση και μια θα συμπληρώσει το καρέ του Final-4.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ